keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Unikeko Eljas

Moikka! Meillä nukuttii tänää yllättävän pitkään taas aamulla, itse heräsin ajoissa , mutta torkuin sängyssä vähän aikaa kuitenkin. Eljas sen sijaan heräs 10.30 tänää vasta. :D haha . Mä ehdin siinä aamulla sit laittaa keittiön kuntoo ja peseen koneellisen pyykkiä,  ennenku Eljas heräs.

Eljaksen herättyä , me syötii aamupalaa, leikittiin hetki ja pistettii sit pyykit kuivuun. Siinä samalla ku pyykkejä laitoin nii puhelin soi. Outo numero, aattelin oiskohan taas joku lehtimyyjä ja mietin ettän vastaanko vai en. Kuitenki vastasin ja sielä oli mies joka  pyys mua työhaastatteluun. Eli ens viikol olis sit heti toinen työhaastattelu.

Mun piti sit ruveta laittaa itteeni valmiiks , joten laitoin Eljakselle Mikki hiiren pyörii jotta saan rauhas laittautuu. Sit piti äkkii laittaa kamat kasaa ja Eljas valmiiks ku jätin sen Jessen työpaikalle ja lähdin siitä sitten. Oli nimittäin se työhaastattelu, kiinteistövälitys firmaan ja omasta mielestä haastattelu meni hyvin. Todella mukavia ja hyvin otti vastaan sielä. Ja tää toinen työhaastattelu mikä ens viikol mulla on nii on myös kiinteistövälitysfirma mutta eri vaan. Saas nähä mitenkä käy, joten palataan siihen asiaan taas kun saan jotain tietää :)

Matkalla kotii mä kävin br-leluissa hakemassa vähä ilmapalloja sekä Eljaksen ilmasen lahjan, minkä sieltä sitten saa itse valita . Eljas halus jojon. :D Samalla näin ystävääni, joka sielä on töissä. Tuli myös käytyä bikbokis ja voi että mitä kaikkee ihanaa sielä olis ollut ! Mutta pystyin pitää itteni kovana , enkä ostanut mitää! Tosin luultavasti käyn hakemas pari paitaa sieltä, mitkä oli heti mieleeni ja mitä oon hetken jo etsinyt..

Eljas täyttää huomenna 2 vuotta ja meillä olis tarkotus touhuta perheen kesken jotain, ja kattelinkin että tuala tampere-talolla on meneillää käärmenäyttely. Sielä siis erilaisia käärmeitä,kaloja ja muita eläimiä näytillä. Mietin että ehkä menemme sielä käymää, Eljas niin tykkää eläimistä , mutta saa nähä. Vaihto ehtona olis myös kylpylä, hoplop tai funpark ja sit varmaan ainakin mennä syömään johonki.  Täällä pääset lukemaan kyseisestä tapahtumasta enemmän jos kiinnostaa. Sunnuntaina me sit vietetään isot synttärit ja en oo vieläkä päättäny mitä sinne leivon ja teen.. APUA.. hyviä ehdotuksia ?

Oon kyllä miettiny että, voileipäkakku,kasvispiirakka, täytekakku... ? Sit olis mielessä 3 suklaanjuustokakku, banoffee,muffinsit, ruissipsit ja niiden päälle porotuorejuustoo, mozzarella-tomaattileivät ? .. mitähä sitä siis oikee tekiss.. mitää älyttömiäkää ei viitti tehä koska aina niitä herkkuja sun muita jää.. Mutta pitää miettiä kuitenki siltä kannaltaki että on sekä lapsille että aikuisille jotakin tarjolla. :) Ehkä mä kuitenkin selviän.. muutama päivä tässä vie aikaa. mutta hyvät ehdotukset otetaa mielellään vastaan! :)

ps. Ihana kuinka lämmin tänään on ollu ja ihana ilma! Kummasti se vaa mieltä piristää ja lumet yllättävän nopeesti ruvennu sulamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>