maanantai 18. maaliskuuta 2013

Haastattelu

moikka vain. Eilen siis kerroinki että oli tärkeä tapaaminen tänää aamulla, ja se tärkeä oli työhaastattelu! :) Ihan tohon viereiseen kukkakauppaan, eli rappuset alas ja ovesta ulos nii ollaanki jo perillä. Olis lyhyt työ matka ainakin. Haastattelu meni omasta mielestä hyvin , joten toivotaan parasta. Työntekijät olivat todella mukavia , ketä siinä haastattelun aikana kerkis näkemää ja muutamia sanoja vaihtamaan. Lupasivat ilmoittaa tämän viikon aikana kaikille, myös niille ketä ei valita. Mun mielestä hyvä näin, niin ei tarvitse miettiä ja pohtia että soittaako vai ei.

Aurinko on taas mukavasti tänää porottanu ja piristäny päivää. Eljaskin pääsi sen verran ulos että käytiin kaupassa ja huomas kuinka se nautti. Aurinkolasit päällä se istu reteesti rattaissaa. :D
Kaupasta tarttu mukaan ruokatavarat ja vähän muutakin, mutta myös viinirypäleitä, sillä niistä on tullut Eljaksen yks herkku. Sielä se kaupassa jo söi paketista viinirypäleitä ja kassatäti vaa naureskeli. :D

Nyt mun pitäs ruveta tekemään ruokaa ja Eljas vallotti sohvan ja mammii sielä, Eljaksen mukaan ammii. :D Ammii = mammii.. lasten suusta kun kuulee aina omat versiot sanoille. Olen myös huomannut kuinka lähipäivinä Eljas on oppinut enemmän sanomaan eri sanoja ja toistaa enemmä , ihana seurata kuinka se pikkunen kasvaa :)

Ääh ja voi vitsit tätä tekstiä ku tässä kirjottelen ja samalla vilkasin taakseni katsoakseni että onko Eljas hereillä kun tuli nii hiljasta niin pikkunen simahti sohvalle sitten.. Voi voi , hieman väärään aikaan.. No annan sen hetken nukkua niin saan rauhassa tehdä ruuan ja vähä siivota :) Mutta nyt siis työntouhuun!



Kuvat googlesta otettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>