sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinko,Aurinko ja ihana viikonloppu.

Ihanaa sunnuntai iltaa! Meidän viikonloppuun onkin mahtunun vaikka ja mitä. Sää on ollut mitä ihanin ja ulkona onkin tullut oltua paljon. Tänään varsinkin aurinko lämmitti todella ihanasti!

Perjantaina olikin tosiaan naistenpäivä ja kävinkin täällä jo päivästä vähä kirjottamassa. Loppupäivään meillä mahtuin puistoilua, kävelylenkki ystäväni kanssa, jonka jälkeen hän viettikin meillä illan. Ilta meillä meni  siis rauhallisesti.

Lauantaina oli taas ihanan aurinkoinen aamu ja ystäväni tulikin meille taas. Tiedossa oli hiustenvärjäystä. Laitoin ystävälleni raitoja pään täytee ja kyllä se kummasti muutti ilmettä. Kokonaa tummat hiukset ja siihen kun pistettii pää tätytee vaaleita raitoja niin kyllä raikasti ilmettä, muutaman kerran kun siihen pistää vielä raitaa niin tulee mukavan vaalee jo! :) Kesäks kohti tarkotus olis saada hänelle vaaleammat hiukset.

Kun hiukset oli valmiit, oli koirien lenkitys ja tämän jälkeen kauppareissu. Samalla ku me lähettiin kauppaan , ystäväni lähti kotio. Kaupasta tarttu mukaan karkkipäivän herkut ja hamppari ainekset, meillä nimittäin siirty perjantain hampparien tekon lauantaille. Oli kyllä niin hyviä pitkästä aikaa.
Ilta meillä kuluikin herkutellen ja telkkaria katsoen, Saunassa käyden sekä koiria käytiin päästämässä vapaana juokseen. Pääsivät nekin purkaan energiaa..

Sunnutai aamupäivä
Oli ihana herätä tänää kun aurinko paistoi taas täydeltä taivaalta eikä näkynyt yhtään pilven hattaraa. Äkkiä päätin siis käyttää koiria aamulenkillä ja laittaa aamupalan lapsille jonka jälkee suuntasimme ulos heti. Äkkiä ulos ettei vaan päivä mene hukkaan sisällä kökkiessä. Reilu tunti kerettii oleen ku Eljaksen päikkäri aika koitti ja se rupeski näkymään jo pojassa.

Päikkäreiden jälkeen meillä oli tiedossa synttärijuhlat, Eljaksen kaverin Pyryn. Pyry täytti 3v.
Siistimmät vaatteet siis päälle ja synttäreitä viettämään.. Haha sattu taas mukavasti että kaikki vieraat tuli yhtäaikaa sinne.. :D  Voitte siis kuvitella että melua ja melskettä riitti. Lapsia sielä oli yhtä aikaa siis 9 jos näin äkkiä oikein laskin ja päälle siihe aikuiset.. :D Pojilla sielä ainakin oli kova meno jälleen kerran päällä. No ainakin sai purettua energiaa !

Ilta meillä vierähti siellä synttäreillä ollessa ja kun päästiin kotio niin oli iltapesujen ja iltapalojen aika , jonka jälkee Eljas sai hetken vielä olla hereillä ennen nukkumaan menoa.. Luulin että saan helposti sen nukkumaan kun riehunu koko illan ,mutta toisinpäin kyllä kävikin! Ei millää meinannu nukahtaa ja muka ei väsyttäny.. Onneks sit kuitenki nukahti ja nyt nukkuu tyytyväisenä tuala. pikku tuhisija <3


                                                  Kuvia synttäreille lähtö tilanteesta.




Aurinkolaseille oli käyttöä! :) 



Omat lasit ja toisessa kuvassa Ystäväni Jonnan lasit. :D 




Pusuhuuli Eljas :D 

Näin meillä katottii telkkaria, bokserit päässä ja wc-paperi rullan tyhjennystä :D 


Moi äiti, mä vähä kokeilin sun paitaa.



Eljas ihmetteli varjoja ja luntakin piti vähä maistella.. 


Kauppareissulla piti päästä auton kyytin huristeleen, S-etukortilla pääsi ilmaseks.


Uudet ystävykset Ira ja Riina.

Synttärisankari Pyry oikealla ja Eljas vasemmalla. Nakkikeitto hetki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>