tiistai 5. maaliskuuta 2013

kiukkua, itkua ja lopuksi iloa.

Heissan vaan.. Meillä ollut taas kiirepäiviä joten en oo kerinny tänne kirjotella. Sunnuntai päivä meillä menikin ulkona ollessa koska oli niin hieno ilma taas! Oltiin siis aivan koko päivä ulkona. :) Uni ainakin maistu illalla! Eilen meillä oli sit kerho aamulla ja oli meidän vuoro viedä jtn herkkua sinne. Leivoin kääretortun. nams! pistän ohjetta siihen kyllä, mutta kuvaa en muistanut ottaa.. harmittaa.. Mut ei se maata kaada. :D Kerhon ja päikkärein jälkee meillä suuntana oli  Eljaksen kummisedän luo. Ai että se oli tehny hyvää salaattia sielä ja hakenut herkkuja vähä .. Salaatti Oli kyllä nii hyvää että söin sitä jopa kaks lautasellista! :D Sielä meillä menikin sitte loppu ilta.

Sain myös eilen läheteltyä työhakemuksia lisää, ja ainiin oon unohtanu sanoo että sain viime viikolla kutsun haastatteluun. Tämä haastattelu on siis siihen koulutukseen mihin hain eli sisustajan koulutus. Siihen siis pitäisi sitte mennä torstaina, saa nähä kuinka käy ! Mutta olen nyt miettinyt myös sitä että tän hetkisen tilannetta katsoen paras vaihto ehto olisi mennä/päästä ainakin hetkeks johonkin töihi ja sitte miettiä lisää noita opiskelu juttuja, tai oppisopimus opiskelua :)

Meillä viime yö ei ollut mikää mukava, Eljas heräili koko ajan, itki, kuume nousi , oksensi kerran, mutta se olikin onneksi vain limaa mitä tuli. Kaiken lisäski se oli niin tukkoinen että mietin jo pitääkö lähtee yöllä viemää päivystykseen mutta se onneks sit helpotti kun annettii vähä yskänlääkettä , oli nimittäin kamala yskäkin! Huipuksi tuli pissat läpi ja ei muutaki lakanoita siinä sit vaihtaan.. Sen jälkeen onneks saatiin molemmat nukuttua aamuun saakka.

 Aamulla kuitenki hengitys oli niin raskasta ja vaikeaa että varasin lääkäriin ajan ja sielä menikin sit mukavat 4h30min.. huhuh. Alkuun meni hyvin ja Eljas jakso olla, mutta parin tunnin jälkee väsymys alko, kauhea nälkä pikkuisella ja kuinka ihanan raivokohtauksen se sit siinä päästi.. :D vieressä istuva mummo katto kauhuissaa ja varmaa tuli kuuroks.. xD  tilanne helpotti ku haettii vettä kuppii ja lääkäri täti toi jogurtti ja trippiä vähä :) Sit jaksettii loppu aika hyvin.
Me tosiaan saatiin lääkärissä avaavaa lääkettä ja sitä annettiin aina 20 min välein 3 kertaa, sitä meille myös kirjotettii reseptillä.

Kotiin ku päästii nii Eljas  simahti samantein, eikä mikään ihme. Ei oo saanu kunnon ruokaa ja päikkäreille ei oo päässy ajoissa. Nyt se tuala vielä nukkuu, kohta pitäs kyllä herätellä että saa sen sit yö unille taas :) Mun pitäs nyt ite lähtee ruuan tekoon , tänään olis tiedossa itse tehtyä sienisalaattia, peruna-porkkana muusia, jauheliha pihvejä sekä kermakastiketta :) nams! Joten palataan ehkä illemmalla jos ei niin huomenna yritän keritä kirjotteleen taas ! Ihanaa tiistai loppupäivää kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Apua miten kamalaa tätä tekstiä on lukea! :D En jaksanu paria riviä pitemmälle.. Tykkään sun blogista muuten, mutta tekstit on tosi usein jotenkin "sekavia".. Voisit enemmän jakaa tekstejäsi kappaleisiin ja käyttää välimerkkejä, niin meidän lukijoiden olisi helpompi seurata niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D no eikai se nyt nii sekavaa oo, ei ainakaa mun mielestä! :) Ei sitä ite ehkä huomaa niin sitte ja eipä kukaa muu siitä mittää oo sanonu. :D Mutta kiva kun sanoit nii tietää kirjotella sit selvemmin ja laittaa enemmä kappale jakoja ;)

      Poista

Kiitos kommentista :>