torstai 14. maaliskuuta 2013

Synttärit ja sairastupa

Meillä Eljaksen 2 vuotis synttärit lähenee ja niitä päästää loppukuusta juhlistaan. Mutta mitä sinne leipois ja olisko joku teema.  Angry birds on nyt yks suosikki Eljaksella , joten se vois olla yks hyvä. Mut olis kyl monia muitakin. On nii paljon kaikke myös mitä voi tarjoilla.. liikaakin vaihto ehtoja. Kenelläkään hyviä vinkkejä ? Millaset synttärit teillä on ollut ? Mitä tarjolla ?


Toiseksee Eljas tulikin tänää jo kotii mummulasta , piti olla huomiseen siis. Nimittäin se on edelleen kipee, nous kuume eilen ja nytkin ku mittasin illalla ennen nukkumaan menoa nii näytti 38.. :s voi pientä.. Me viime viikolla käytiin jo lääkäris kun samoja vaivoja ja saatii lääkettä onneks. Mutta silti näyttää ettei helpota, pitää siis seurailla vielä huomiseen ainakin , ja  jos ei ala helpottaa nii pakko sit mennä taas lääkäriin.

Mutta Eljas on onneks niinkin reipas poika että meni itse sänkyyn ja odotti sielä kun kävin hakemassa lääkettä ja kuume mittarin ja sen jälkeen maidon sille. Nukahti samantein sen jälkeen ja tuala se nyt nukkuu tyytyväisenä <3 Toivottavasti  saa nukuttua yönsä hyvin, ettei kovin paljon heräilis.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>