torstai 7. maaliskuuta 2013

Haastattelu

Heippa! Kuinka ihana oli herätä tähän aamuun kun aurinko paistoi kirkkaana. Tuli heti jotenki postiviinen ja energinen olo. Kyllä se aurinko osaa piristää kummasti , josko se kesäkin sieltä pian tulisi. Sitä lämpö odotellen! :)

Tänää mulla olikin siis se haastattelu sinne sisustajan koulutukseen, josta oon aiemmin puhunutkin.
Haastattelu meni hyvin, ainakin omasta mielestäni. Hakijoita tähän koulutukseen oli 70 ja 41 oltiin kutsuttu haastatteluun ja 17 valitaan. Huomenna saan tietää valittiinko mut vai ei, joten jännityksella odotetaan. :)  Koulutus kestää vuoden ja koulutuksen ajalta saa työmarkkinatukee ja jotain korotuksia siihen joten ei tarvitse millään opintotuella kitkutella onneks. Siitä siis huomenna lisää sitten.

Nyt pitäis lähteä käymään taas äidin tykönä käymää, Eljas pääsee mummulaa vähä peuhaa,  sielä kun sitä tilaa riittää ulkona kuin myös sisällä. Pääsee siinä sit ulkoileenki samalla :) On niin hieno ilmakin . Ruokaa en ehtinyt vielä tehdä, mutta tänää pitäs siis olla spagettia ja jauhelihakastiketta. Taidetaa kuitenkin mummulassa saada jotain murkinaa onneks , ettei jouduta tyhjin masuin oleen :)

Eilisestä voisin sen verran mainita että me leivottiin mokkapaloja pitkästä aikaa, ja kuinka herkullisia tuli! nams, halusin kokeilla jotain uutta ohjetta ja selailin netistä eri ohjeita ja päädyin sitten Tähän. Kannattaa kokeilla, pohjasta tuli tosi mehevä. Eilen me myös käytiin tossa meidän naapurissa kylässä, ja miks käytiin. No sielä asustaa kaksi käärmettä ja kolme liskoa + 1 koira :D Eljas oli ihan tohkeissaan ja uskalsi jopa silittää käärmettä, toisin kun mun sisko 7v ei uskaltanut ollenkaa koskea. Liskot oli liian nopeita joten niihin ei kerinnyt kumpikaan koskea. Yritin yhtä liskoa kiinni mutta ei millää, liian nopeita liikkeissään. Palaillaan taas! :)





Muutama ulkoilukuvakin tässä. 




Eka ei meinannu onnistua kiipeeminen vuorelle ja itkuhan siinä tuli :D Mutta lopulta onnistu.


Siinä katteltii traktoria mikä auras lunta. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>