keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tuliaiset

Lupasin kertoa tuliaisista mitä isä toi thaimaasta meille! Ne oli kyllä juuri sellaiset mitä toivoinkin! 
Itse sain lv:n laukun ja lompakon, tosin ei taida olla aidot mutta kuitenki yhtä hienot :) Eljas sai angry birds tatskoja ja sellasen vilkkuvan angry birds superpallon sekä shortsit ja siihen kuuluva t-paita ja Jesse sais T-paidan. 

Mukavan ruskeista molemmat olivat ja oli kiva verrata itteään iskään tai isän vaimoon kun oon muutenki iha valkonen.. :D Muhun vaan ei koskaa tartu edes rusketus, palan aina vaa .. haluisin sellasen iho tyypin mihin tarttuis rusketus tai parashan se olis jos olis luonnostaa sopivan ruskea. :) 

<3




Iskä näytti meille myös videon niiden kalareissulta. Oli sen verran iso kala että puoli tuntia kesti saada ylös merestä. Siis kun näki kuinka hiki valu molemmilla kun yritti saada sitä sieltä , ensi vähitelle piti sitä kelaa kelata ja välillä se kala saattoki vetää kelan tyhjemmäks ja sit piti alotaa kelaaminen taas alusta.. Kala oli tosi iso, en nyt muista yhtää paljon se paino ja mikä kala se olikaa , mutta kyllä sitä kokoo siltä iha mukavasti löyty. :D 

Nyt pitäskin jatkaa siivous urakkaa! Eljas lähti tossa reilu tunti sit mummulaa pariksi yöksi joten hyvää aikaa siivoomiselle. Saa siivota kunnolla joka paikasta! :) Ihanasti tua aurinkokin paistelee ja piristää kuin myös antaa energiaa jaksamiseen! 



Eljas pääsi paketti autolla mummulle ja oli tohkeissaa kun istu etupenkillä :D 

Mutta nyt siis jatkaan siivousta! Aurinkoista loppupäivää kaikille! :)





6 kommenttia:

  1. ihania tuliaisia! :) varsinkin toi laukku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mieleiset! varsinki mitkä ite sain ! tykkäsin kovasti :)

      Poista
  2. Mahdatko tietää paljonko tuo laukku ja lompakko oli maksanut? itse kohta lähdössä thaimaahan ja odotan niin että pääsen ostamaan tuollaisen laukun! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku oli ollut 70e kun oli ostanut jostai liikkeestä eikä torilta.. lompakosta en muista yhtää, mutta en usko että se kovin kallis on ollut ;o Noi on kyllä ihanat! :) hitsi itse haluisi kans thaimaaseen, mukavaa reissua ja toivottavasti löydät lauku ja lompakon kans :)

      Poista
  3. Ok hyvä juttu kiitoksia vaan tiedosta! tietää vähän siis hinnoista :) Joo Kiitoksia, meillä lähtee mukaan myös 7kk poitsukka joten matkalla voi olla myös mukavia arjen haasteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän sieltä siis löytyy halvemmallaki noita laukkuja, mut kestävyydestä ei menis sit sanoo nii varmaks :D Ja halpaahan sielä todella on! :) ohoh, no joo se tuaki reissuun oman haasteensa, mutta varmasti kaikki menee hyvin :) Toivottavasi ei tylsisty lennon aikana ;D

      Poista

Kiitos kommentista :>