perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä!

Aurinkoista ja ihanaa naistenpäivää kaikille naisille! :) Meillä aamu on lähteny siivoomisen merkeissä käyntii ja auringon ansiota! Kyllä se vaan antaa energiaa ja piristää mieltä kummasti! Miten ihana kattoa parvekkeelle kun näkee miten aurinko sulattaa lunta ja vesitippoja tippuu. Kesä kesä tule pian, sua kaivataan ! :D

Sain äsken tietää etten päässy kyseiseen sisustajan koulutukseen mihin hain, sopivia hakijoita oli enemmän mitä opiskelupaikkoja. Tälläinen oli syynä. Harmittaa kyllä vähä, mutta enpä mä siitä lannistu! Nyt vaan pitää yrittää saada töitä jostain tai miettiä jotain toista koulutusta! :)

Jesse lähti hetki sitten töihi ja laitoin Eljaksen päikkäreille heti sen jälkeen. Ajattelin tässä välissä katsoa muutaman sarjan ja auttaa siskoani sen läksyissä. Jonkin verran kun noita läksyjäkin sillä vielä on tekemettä mitä sai kotiin tehtäväks. 2 vk koulusta pois , nii siinä saa kyllä jo aika läjän läksyjä, tosin eka luokkalainen vasta niin ei onneks ole niin vaikeita ja osaan itsekin auttaa! :D

Ulkoileen mennään aivan varmasti heti kun Eljas päikkäreiltään herää ja saadaa syötyä! Mun pitäs myös nähdä yksi asiakas joka osti multa paidan, eli sen kans treffit 4 :) Oon siis laittanu tori.fi myyntii vaatteita ja siellä kyllä menee tosi hyvin kaupaksi! Sain laitettua ilmotukset sinne nii jo puolista myytävistä tuotteista oli kiinnostuneita joten kyllä kannattaa. Saa siinäkin sit pientä taskurahaa!

Illalla meillä olis tiedossa hampurilaisten tekoa, tehdään siis itse hampurilaisia. Nam, itse tehdyt on kyllä niin hyviä. Niiden parissa on hyvä katsoa hyviä ohjelmia mitä telkkarista tulee ja nauttia!

Mitenkä teillä vietetää naistenpäivää? Muistiko puolisonne teitä ja jos muisti niin mitenkä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>