perjantai 22. maaliskuuta 2013

Shopping and partying

Heipparallaa! Tänään ollaanki keritty tekeen monenmoista :) Me herättii tänää vasta puol 10 aikaa Eljaksen kans ja syötii rauhas aamupalaa siinä . Aamupalan jälkeen hetki oltii vaan, jonka jälkeen laitoin Mikki hiiren päälle Eljakselle ja rupesin tekemään ruokaa.

Ruuan jälkeen tarkoitus oli siis lähteä shoppailee, mutta me ei lähettykkä iha heti ku kaverini ehdotti että jos mentäis vähä myöhemmin nii hän voisi tulla seuraks meidän kans sinne. Kaverini tuli hakemaan meitä siinä 4 pintaa ja suunnattii toho läheiseen kauppakeskukseen, autolla , vaikka se onkin on tossa 10 min kävelymatkan päässä :D hahah :D

Meillä vierähti sielä muutama tunti iha hujauksessa ja löydettiin vaikka mitä Eljakselle , itselleni en löytäny oikein mitään.. Ostosten jälkeen käytiin subwayssä syömässä ja sielä olikin hyvä tarjous tänää 3 subia 2 hinnalla , joten saatiin Jessellekkin mukaan siitä subi leipä sitten.

Meiän piti mennä kaupan kautta kotiin ,mutta koska oli se leipä Jesselle niin piti viedä se suoraa kotii , ettei kerkee jäähtyy ja sillai menee huonoks.. Sen jälkeen me suuntasimme extemporeena kaverini mukana hänen äitinsa syntymäpäiville.. Sielä odottikin ruokaa ja kasa herkkuja ,huh.. Juuri oltii käyty subissa ja siltikin meiä mahoihin mahtu vaikka mitä :D Eljaksella oli kivaa, sai uusia kavereita ja karkkia oli koko ajan suussa :D Kaiken kakkiaan sielä oli todella ihana ja rento tunnelma, ja hauska kisakatsomo.

Päästiin kotio siinä 10 aikaa ja Eljas oli ihan naatti, äkkiä vaipan vaihto , hampupesu ja maitopullon kans sänkyy ja kuinkas ollakkaa , alle minuutti ja poika oli täydessä unessa, sen verta rankka ilta :D Mutta se ei ollukkaan kiva kun huomasin ku päästii kotio että oho , vaipat loppu, yks oli sopivasti jäljellä , maito loppu kun kaadoin viimesen tilkan pulloon , että ei kiva. Toivotaan että pärjätään aamuun saakka :) Täytyy siis suunnata aamusta heti kauppaa..

Ainiin unohdin mainita, aai että , siihen kaverini äidin pihaan ajo sellanen aika upee range rover mitä itsekkin kovasti haluaisin, jos vain olis vähä enemmä sitä rahaa :D Mutta olihan sitä kiva ihailla siinä hetken. :D Tässä muutamia kuvia vie ostoksista ja illasta.











Synttäri kakkua

                                                                    Unelmien auto!

Eljaskin pääsi sitä ihaileen :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>