tiistai 16. huhtikuuta 2013

Sun Sun Sun..

Tänää meillä alkon aamu loppusiivouksella, eilen jäi imurointi ja moppaus nii jatkoin tänää niillä sitten. Siivouksen humussa huomasin kun kirkastu yhtäkkiä, ja mitä mä näinkään AURINKO, ihana aurinko pilkisteli pilvien välistä. Ihanaa. Eljas katteli yuotubesta videoita joten sain rauhassa siivota loppuun.

Siivouksen jälkee me syötiin aamupuuromme ja suuntasimme kipi kapin ulkoileen ja nauttimaan ihanasta ilmasta. Käveltiin 6km lenkki ja ihanasti se aurinko vaan lämmitti. Matkalla me käytii laittamas ilmaa rattaiden renkaisiin ja kyllä huomas eron kun paremmi rupes kulkemaan ku laitto vähä ilmaa, oli meinaa aika tyhjät renkaat jo. :D

Päästin äsken kotio ja kyllä vaan oon iha puhki. Palautusjuoman sain juotua tossa ja Eljaskin lösähti sohvalle , taitaa tulla pikkuiselle nukkumatti kylään. Nyt pitäs ruveta tekeen ruokaa ja odotella että J tulee töistä kotio. Luulenpa vaan että se lähtee moottoripyörällä kruisailee ku noin hieno ilma on, ei sitä pysty oleen erossa siitä. :D Varsinki ku on uus nii täytyyhä sillä ny ajella heti !




                  Matkalla näky pari sorsaakin, niitä me siinä hetken aikaa katteltii Eljaksen kanssa.

Vesi virtas ihanasti


Nähtii matkalla paljon leskenlehtiä.




Palaillaan ehkä illemmalla taas, nyt toivotan aurinkoista ja ihanaa loppupäivää kaikille :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>