sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kesäaika

Pienen hiljaisuuden jälkeen aattelin tulla nyt tänne taas raapustaa jotain. On ollut taas niin paljon kaikkea ettei ole ehitny päivittää ja iltasin ollut nii väsyny ettei sillonka enää sit jaksanu. Nyt on siis hyvä hetki kun Eljaskin on päikkäreillä. :)

Ensteks pakkoa sanoa että kuinka tää aika tuntuu menevän iha ohi silmissä.. Kesäaikaan siiryttyä tuntuu että nää päivät vaa menee ohi eikä sitä ajankulua edes huomaan. Parina päivänä esim herännyt aamulla ja sit touhuttu siinä hetken aikaa ja katsonut kelloa nii on jo puolipäivä ja sitte seuraavan kerran kello onkin jo sen verra että on  iltapuuhien aika. Huhu, en ymmärrä. voiko kellojen siirto tehdä sen ? :D ilmeisesti. Kuinka teillä on sujunut kellojen siirtojen jälkee? onko unirytmissä tullut muutoksia tai jossain muussa ?

Viikonloppuna ilmat on ainakin ollut mitä ihanimmat ja on päästy ulkoileen paljon. Harmittaa vaan kun en oo päässy oikein lenkille tai juokseen kunnolla jalkani takia. Mulla kantapää nyt 4 päivää kipeä, en pysty siis kunnolla astuu vasemmalle jalalle ja nyt kipu tuntuu välillä jo pohkeessakin. Kantapää ollut turvoksissakin ja jokinmoinen mustelmaki siinä näky olevan.Välillä se kipu helpottaa ja sit hetiku kävelee tai tekee sillä jotain niin kipu tulee. Mihkään en sitä oo lyöny tai satuttanut joten omituinen juttu. Huomenna kyllä päätin soittaa lääkäriin ja kysyä että mistähän tää johtuu tai mikä tää on ? Onko kellään kokemuksia tai tietääkö kukaa sanoa mikä vois olla.

Mutta palataan takaisin tohon kuinka ihanat ilmat on ollut! Huolimatta jalastani ollaan silti siis ulkoiltu paljon ja käyty muutaman kerran jätksilläkin jo :) On se ihmeellistä heti kun aurinko alkaa kunnolla lämmittää ja tuntee kuinka kevät on tuloillaa niin rupee tekemään mieli jätkskiä.Toinen mitä rupeen aina miettimään on että ihanaa kohta pääsee grillaan ja uusia pottuja syömään.. Tuoreet marjat houkuttaa paljon myös, mm. mansikka, vadelma mustikka ja kirsikka.  hahah :D Hetken joutuu kuitenki vielä odotteleen että ihan grillaileen pääsis tai tuoreista marjoista nauttimaan.  Onko muut huomannu kenties samaa tai onko teillä joku muu mitä rupee tekemään mieli ?

Tosin nyt kun kattoo ikkunasta ulos ei voi kyllä nauttia.. lunta tuiskuttaa sen minkä kerkiää. Toivotaan ettei tota tuu paljon ja se aurinko sieltä tulis takasin äkkiä! Sais se kesä tulla jo, ei tarvis kauheita pukemis rumbiaka tehdä. Vois vaan heittää lippalakin päähä ja tennarit jalkaa. Niitä ilmoja siis odotellessa!

Mutta tässä vähä kuvilla meidän viikonloppua ja muutamalta muulta päivältä.

Pojat harjotteli vähä frisbeen heittoo.

Sitten olikin vuorossa jalkapallon peluuta. 







Nams, toffee kingis. Tälläset me herkuteltii Eljaksen kans.



Käytiin limullakin yks päivä :)
Tämä onkin eiliseltä, jätski tauko! :D


2 kommenttia:

Kiitos kommentista :>