torstai 18. huhtikuuta 2013

neuvola

Meillä olikin tänää aamulla 2 vuotis neuvola ja neuvola täti kehui Eljasta vaan , kuinka reipas ja oma-toiminen poika on . :) Pituutta Eljaksella oli 94,2cm ja painoa 14,9kg , paino suhteessa pituuteen on ihan kohdallaan siis. Pituudessa Eljas on keskikäyrän yläpuolella reippaastikki, mutta eipä se mitää haitannu kun painoa löytyy niinkun pitääki :)

Neuvolasta me sit tultii kotio, tehtii vähä ruokaa ja hetki tässä hengähdettiin. Eljas katto pari lastenohjelmaa ja mä pistin itteni ihmisen näköseks ja siivosin vähä. Miks laitoin itteni, no koska me lähettii kohti kodin ykköstä, missä me treffattii äipän kans ja se otti Eljaksen hoiviinsa , koska mulla alko työhaastattelu. Äitin mukana oli mun sisko ja ne menikin sit käymää siinä hesburgeris samalla kun se siinä vieressä oli kerta. Eljas tosiaan on yötä sielä tänää, joten pääsi vähä mummulaa.

Mulla tosiaan oli työhaastattelu kodin ykköseen, ja se oli ryhmähaastattelu jonka jälkeen oli heti yksilöhaastattelut. Mulle jäi hyvä maku haastattelusta ja mielestäni se meni niinkun pitääkin. Tottakai jälkeen päin aina tulee mieleen että sen ois voinu toisin sanoa tai tehdä, mutta parhaani yritin kuitenkin. Nyt siis jännitetää ens viikkoon jollon saan tietää pääsinkö vaiko en. Pidetää peukkuja!

Äsken mä pääsin sieltä sit kotio, ja hyi hitto mikä vesisade ja toi ilma muutenki :s Tosi masentava kyllä.. Tosin onneks tänää ei tarvikkaan tehdä mitään, kun vapaa ilta tiedossa. Mä vähä suunnittelin että ku J tulee töistä nii me käytäs makuunista hakee vähä namia ja katottas joku leffa ja käytäs saunassa ja nautittas vaan. Ei siis mitää ihmeempiä tiedossa, muutakun rentoa oloa.

irtokarkit on kyllä niin hyviä, varsinki makuunin.

Aika läjä namia, googlesta otettu kuva.

8 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä että voisin syödä noi kaikki! :D Ja jos en olis superdieetillä niin arvaa marssisinko just nyt makuuniin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin näyttää!!! :D no joo mekään ei sit menty makuunii.. jäi siis karkit saamatta :( no ihan hyvä vaa :D syötii kanaa ja riisiä sen sijasta! :D

      Poista
  2. Iiiiiks mullakin on ryhmähaastattelu Kodin Ykköseen tällä viikolla! Muistatko yhtään mitä kaikkea sinulta siellä kysyttiin? Mun ryhmälle on varattu kaksi tuntia aikaa mikä on minusta hieman erikoista niin olisi mukava pystyä varautumaan jotenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaks tuntia sen takia koska ensin on ryhmähaastattelu ja heti perään ne haastattelee sit yksin myös :) no tota aika sellasia perus kauppa kysymyksiä :D miksi hait kodinykköseen, mitä tulee mieleen kodinykkösesta, onko myynnillä ja asiakaspalvelulla jotain eroa ja jos on nii mitä. mm sit piti kertoo ittestää ja millanen oot ja miks sä olisit hyvä siihe tehtävään.. :D jotain tollasta, en nyt kaikkee muista ku aika paljon ne sie kyseli. :D Mut joo en päässy sinne, onneks sain sit töitä muusta paikasta :) Tsemppiä sulle kovasti!

      Poista
    2. Kiitti kovasti tiedosta! :) Ja joo niin minä lueskelinkin että pääsit Glitteriin, onnea sinulle kovasti siitä paikasta! Siellä on varmasti vielä kivempaa kuin Kodin Ykkösessä!

      Poista
    3. Eipä mittää :> Kiitos, joo uskon kans että tykkään olla siellä , kuitenki vaihtelua tästä kotiäidin roolista ;) Kerro ihmeessä sitte miten sulla kävi paikan kanssa :) ?

      Poista
    4. En tullut valituksi! Meillä oli ensin viiden hengen ryhmähaastattelu ja sitten hetki taukoa jonka jälkeen minä ja yksi toinen tyttö tipuimme sitten kyydistä. Niiden kolmen muun kanssa se haastattelu ilmeisesti sitten jatkui vielä ja heistä sitten kai valitaan se sopivin? En ole aivan varma. Mutta jokatapauksessa oli se vähän hölmö käytäntö. :D Ryhmähaastattelut on aina vähän sellaisia että siellä yksi kiekuu ja muut pyörittelevät silmiään sille äänekkäimmälle. :) Mutta onneksi minulla on jo valmiiksi sopimus toiseen paikkaan, katsoin vain tuon haastattelun ennen kuin tein päätöksen. :)

      Poista
    5. Aijaa, no voi harmi :S ai teillä meni se tollee. Meillä meni sillee et eka se ryhmis ja meitä oli 10 sielä ja sit kaikkia haastateltii myös yksin ja sit meille ilmotettii seuraavalla viikolla niinku :) No se on kyllä ja mun mielestä ei nois ryhmähaastatteluis aina pääse esille vaikka oliskin pätevä sillä joku voi olla todellla äänekäs eikä anna sit suunvuoroo muille. Mutta onneks on myös nää yksin haastattelut, mutta niitäkää ei aina ole. No onneks on sit kuiteni paikka sulla ! :) Hyvä näin. Mullaki työt alkanu ja voi että kun oon viihtyny kyllä :) tsemppiä sullekkin uuteen työhön, vai onko uus edes :D

      Poista

Kiitos kommentista :>