maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sataa sataa ropisee.

Ensiks käykäähän osallistumassa Kikan blogissa kilpailuun. Palkintona H&M 40e lahjakortti :) Kilpailuun pääset Tästä. Mitäs sitte, tänää me ollaan vaan jälleen kerran siivoiltu koko aamupäivä ja käytiin kaupassa. Siivottiin Eljaksen leikkikeittiö myös, suihkautin aina pesu ainetta ja Eljas sienen kans sitä jynssäs ja mä sit pyyhkeellä pyyhin puhtaaks. Se oli nii innoissaa siitä ja Jesse sattu just tulee kotii sillä hetkellä niin Eljas oli heti että "ato ato isi" = kato kato , isi :D.

Eljas heräs tänää vasta 11 joten päikkäreitä ei tänää nukuttu :D Me päätettiinki sit lähtee meiän äitillä käymään ja näyttää J:n uutta moottoripyörää niillekki. Sielä äiti olikin tehny just ruuan joten päästii syömää valmiiseen pöytää , keitettyä perunaa ja jauhelihakastiketta, Nams. Siellä me sit viihdyttii hetken aikaa ja Jesse ja Eljas maisteli eilisiä herkkuja , mitä siskoni synttäreiltä jäi. Olihan siinä sit muitaki ketkä maisteli , itselläni ei tehny ollenkaan mieli, mikä on kyllä ihme ! Mutta toisaalta ihan hyväkin vaan.

Koti matkalla mä heitin sit mun siskon kaupunkii ja Jesse meni edeltä jo kotii , koska rupes sataa niin paljo että se ei viittinyt lähtee kaupungin kautta kierteleen. Ja ylläri pylläri Eljas nukahti taas autoo, se kyllä nukahtaa aina sinne. :D Nukahtaako muilla lapsi/lapset helposti autoon vai viihtyykö ollenkaa autossa ? :)

ps. aurinko sais tulla jo esiin! Nyt kuitenki pyykit laittaan kuivuun , joten sateista loppupäivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>