maanantai 22. huhtikuuta 2013

Puhelinkriisi

Iphone
Vs.
 Samsung

Onko teillä kenties jompi kumpi, kumpaa suosittelette ? Miinukset ja plussat ? :) Vai kenties ihan toinen puhelin ?  Todella vaikea päättää minkä puhelimen seuraavaks ostaisi ... ;o :D

6 kommenttia:

  1. mulla oli ennen samsung, kun se hajos ostin iphone 4s:n ja tää on täyttä rakkautta!! :D en vaihtaisi mistään hinnasta. iphonen puolella siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okeii! huh , miten voi olla nii vaikeeta päättä yhen puhelimen suhtee. :D

      Poista
  2. Mulla myös iphone 4s enkä ole tippaakaan mitään vikaa löytänyt. Miehellä on samsung galaxy s2 ja sekin vaikuttaa kyllä hyvältä. Siinä on isompi näyttö ja se on kevyempi, jos semmoiset oninaisuudet miellyttää enemmän. Mutta se on kyllä mun pikku kouralle liian iso! Kamera on tässä mun mielestä parempi. Mieti myös haluatko mielummin android vai ios käyttöjärjestelmän. Mulla oli ennen android ja mietitytti tähän vaihtaminen, mutta en ole katunut! Koska omistan myös macbook pron, tämä iphone oli jotenkin turvallinen valinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii, no se näyttö on kyl kiva ku on isompi :) ja kamera on yks mikä tykkään et on suht hyvä. mutta mitäs eroa android ja ios järjestelmällä on? :D oonko ihan uuno ku kysyn edes tollasta :D

      Poista
    2. On tässä iphonessakin kyllä mun mielestä hyvän kokonen näyttö! Noh tota en osaa sulle hirveen hyvin vastata, mutta siis sama asia kun vaikka windows/ios jne. Androidilla sai ainakin ennen enemmän ilmasia sovelluksia, mutta saa tähänkin tosi hyvin. Tälläselle tavalliselle pulliaiselle on kyllä munmielestä se ja sama mikä on, mut joku neropatimpi tajuaa niistä enemmän ja tietää mitä ominaisuuksia tarvii.. Ehkä googlettamalla löydät enemmän tietoa :)

      Poista
    3. okeii :D haha jooo no eipä se ehkä mullekkaa nii tärkee seikka oo mikä järjestelmä on :D

      Poista

Kiitos kommentista :>