tiistai 5. helmikuuta 2013

Tiistaita ja matkakuumetta..

Heissulivei, ekaks vähän tästä päivästä, poiketen otsikosta. Meidän päivä alko lääkärissä käynnillä, multa otettiin siis verikokeita, monia eriä , jonka jälkee tulimme kotiin aamupalalle, en ollut saanu syödä siis 12h.. jotenki alko ollakki vähä nälkä jo :) Sillä reissulla käytii myös hoitamas vähän asioita ja kaupasta hakeen tän päivän ruoka-ainekset ja ruokana olikin kinkkukiusaus , ja nähtävästi oli maukasta kun Eljaskin söi ison lautasellisen sitä :)

KINKKUKIUSAUS
- 250g Kinkkusuikaleita
- 500g Peruna-sipulisekoitus
- 4,5dl ruokakermaa
- Suolaa
- Rouhittua mustapippuria
- Jauhettu maustepippuria
- Valkopippuria

- Laita uuni päälle 200'C
-Voitele vuoka, sekoita kaikki kinkut ja peruna-sipulisekoitus sinne
- Kaada kermat johkin kannuun/astiaan ja sekoita mausteet sinne ja kaada vuokaan
- Laita uuniin ja n.30-45min antaa olla, kannattaa seurailla et miltä näyttää :)
- Anna vetäytyä hetken uunista pois oton jälkeen..


Mulla oli sit päivällä fysioterapeutilla käynti ja Eljas jäi isin kans kotii. Pääsin kotiin nii J (mieheni) kertoi että Eljas oli käyny hakemas taas vasaran kaapista ja vähä tuunailla omaa sänkyää :D onneks ei kerinny kun muutaman lyönni lyömää! Viimeks kohteena oli olkkari pöytä ja se tosiaan saiki vähä uutta ulkomuotoo ! onneks ei oo kallis, toi halppis ikean pöytä. Ootan sitä arkkupöydän ostoa kunnes on hyvä hetki ja uskaltaa tuoda sellasen arvokkaan tähä taloo :D haha ! Mulla oli myös tänää Me&i vaatelastenkutsut, kaverini siis järjesti ja voi jukrat en tilannut mitää kun en vaan yksinkertasesti osannut päättää mitä olisin ottanu! :D Aattelin kuitenki jotain tilata ehkäpä myöhemmi, tai ehkäpä pidän itse kutsut ja ostan sitten :) Sie oli kyllä ihania uusia vaatteita! voi juku.
Nonii ja sitten itse otsikkoon, tosiaan sain tänää kuulla serkulta että heidän perhe matkaa kesäkuun alussa espanjaan , tuli heti kauhee matkakuume ja tunne että pakko päästä kans ! Itse ollut viimeksi jossain etelässä 6 luokalla, joten hetki siitäki aikaa :D Mulle on myös iskeny pelko lentämisestä ja kauhea korkean paikan kammo, joten en tiädä uskaltaisinko lähteä edes! Mutta kovasti serkku yritti houkutella mukaan ja hoki vaan et  nyt säästätte sen verran että saatte matka rahat kasaan ! :D Kovin ihanaa olis kyllä päästä, mutta jos saisin nyt tietää että lähdetään , nii kyll pitäs pitää joku tehokiinteytys/laihdutus kausi sen aja :D et kehtais bikineillä mennä.



2 kommenttia:

  1. Oi, etelässä on kyllä niin ihanaa. Mekin ollaan menossa syksyllä :) Kesällä siellä on aika kuumat ilmat! Saattaa olla ihan 40astettakin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ainaki mitä muistan! tykkäsin nii paljon olla, olin tosiaan tollon 6 luokalla marokossa, ja niin tykkäsin olla :) Heti kun pääsen töihin nii pakko kattoo joku matka lähtee :) Tosi pelkää kyllä sitä lentämistä nykyää ja toi korkeepaikan kammoki aika suuri mulla :s niinhä se tuppaa oleen, mut mä rakastan lämpöö! mut lapselle se ei oo nii kiva , varsinkaa pienelle. Aijaa, mihis ootte lähöss? :)

      Poista

Kiitos kommentista :>