sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Perjantain ja lauantain huumaa

Jopas menikin viikonloppu nopeasti enkä oo oikein edes ehtinyt tänne kirjotella mittää. Paljon on tapahtunut ja en oikein tiedä mistä sitä alottas... Perjantai meillä lähti pitkällä lenkillä käyntii jonka jälkeen tultii kotiin herätteleen Jesse töihin. Meillä oli myös siivous päivä , joten koti oli hetken aikaa ihanan siisti ja puhdas, enään ei kyllä siltä näytä et olis siivottu :D Tosin syynä ehkä sekin että tänne muutama asukki tullu hoitoon! Siitä lisää kohta.. Perjantain menussa olikin lihapullat kermakastikkeessa ja perunamuusi, meidän perheen yks lemppariruoka. Sillon eikai oikee muuta ihmeellistä ollut, en ainakaa muista ? :D Muutama otos perjantailta


Pikkunen otti pikku tirsat lenkillä
Lenkillä nähtiin pajunkissoja



Banaani-Appelsiini smoothie

Banaani-Appelsiini Smoothie
- 1 Banaani
- Puolikas appelsiini
- Maito rahkaa n. 125g
- Maitoa loraus
- N.1rkl hunajaa

Leikkaa appelsiinistä päät ja purista niistä mehu suoraan tehosekoittimeen.
Ota veitsellä appelsiini pois kuorista, niin mä tein ja puristin niistäkin sit loput mehut tehosekoittimeen.
Lissää loput aineet sinne ja kone päälle. Itselläni oli käytössä sitruunalla maustettua hunajaa, mutta hyvin käy tavallinenkin. Nauti ;) 




Lauantai lähtikin sit käyntii pyykinpesulla jonka jälkee suuntasimme isäni kanssa shoppaileen vaatteita sille. Jesse lähti samaa matkaa töihi, ja hetken päästä se soittiki että työt alkaa vasta tunnin päästä et tulee meiä kans hetkeks. :D Mentii siis koko konkkaronkka toho läheisee kauppakeskuksee. Eka liike olikin dressmann josta löytykin paljon isälle, housuja ja paitoja. Hetken aikaa siinä kerittii pyöriin ja käymää kahvilassa kunnes Jesse sitten lähti sinne töihi.. :D Me jatkettii vaatteiden metsästystä iskälle, muutama huppari ja kengät sit löydettii muista kaupoista. Mukaan tarttu myös metrilakuja ja kolme isoo karkkipussia... Meinaa mun sisko tuli meille hoitoon, ja onkin seuraavat 2vk meillä. Me tosiaan käytiin hakemassa vasta illemmalla sitte mun sisko meille koska haluttii nähdä mun iskän uus koira. Oli aika söpö! Siitä tulee iso ja vahtikoira. Mutta nyt se oli vielä nii söpö ja ei pelottava. :D Iskä ja sen vaimo tosiaan suuntas thaimaan lämpöö joka ois kyllä mullekkin kelvannu. Siellä iskällä sit menikin myöhempää mitä me aateltii :D ups.. No ei se mitää, piti siis odottaa että iskä tuli kotii ku oli käymässä jossai ja sit ku se tuli nii justii aateltii että lähetää nii mietittii ku niillä tosiaa on kolme koiraa, ja kaks näistä on narttuja. Nää nartut on ruvennu nyt ottaa pahasti yhtee sielä ja just kerkesin kysyä että mites noi ku ette oo täällä et rupeeks ne tappelee nii samantien alko kauhee tappelu.. no tultii siihe tuloksee että toine lähti meiä mukaan sitte :) Iskän uus koira  meni iskän kaverille, toinen nartuista meni tonne iskän vaimon äidille ja toinen tuli tänne meille sitten ! :) Parempi näin. Täällä siis riittää touhuttavaa ja tekemistä, 2 koiran ja lapsen kans ! :) Muutama otos koirista .. ps. ihanat jouluverhotki tuala vilahtaa, en oo kerinny ostaan vielä uusia ja vanhoja en halua laittaa enää. :D Keittön mattoki pitäs uusia, mutta toi on kätevä ku on muovimatto! :) Hetken päästä tästä päivästä! mutta nyt saunaan eka ! :)




4 kommenttia:

Kiitos kommentista :>