maanantai 4. helmikuuta 2013

ljuva hem, sweet home

Aattelin tehdä tälläisen pienen postauksen kodistamme jossa minä olen asunut lapsuuteni.Olenkin tässä asunut siis oisko 17 vuotta jos muistan oikein :D huh aika pitkä aika. Asuin siis eka perheeni kanssa tässä, jonka jälkee muutimme mieheni kanssa kerros ylempää omaa asuntoo josta kuitenki siirryimme tähä minun nuoruuden kotiini kun äiti ja sisko muuttivat äidin miehen luokse. Aluksi ajatus muuttaa takasin tähä ei tullut mieleenkää, mutta mietittyäni asiaa tulin toisii aatoksii. Remontoimme tätä oman näköiseksi ja alue on kuitenki sellainen missä itsekkin viihdyn tosi hyvin ja kyllähän tämä kodilta tuntuu näin jälkeen päin aatellen ! :) Pikku hiljaa asunto on entistä enemmän meidän näköinen. Tosin ihan kesken eräinen, joten sieltä täältä muutamia kuvia otin. Meillä siis on 80 neliöinen kolmio omalla saunalla ja isolla parvekkeella :) Tosin ikioma asunto olis haaveena ja tähtäimessä mahdollisimman pian. Eli sitten kun minä pääsen vakitöihi , ellei lotto voitto osu meidän kohdalle ennen sitä ;)  siitä on ainaki kiva unelmoida! 

Ai että odotan sitä että saan laittaa sitten iha uusiks ja remontoida jos tarve, ellei päätetä rakentaa uutta taloa! Sekin olis kyllä ihanaa ja yksi vaihtoehto, sais laittaa ihan alusta asti oman näköiseksi ja kodikkaaksi . Tosin alue pitäis olla lapsiystävällinen ja viihtyisä, ja tälläsen päätöksen tekoa kyllä pitää harkita ja miettiä rauhassa, koska ei siitä heti kuitenka viitsi lähteä pois. Tämän hetkinen alue missä asutaan on kyllä semmonen missä viihdyn ja lapsille hyvä ja rauhallinen paikka, kaikki palvelut iha vieressä.  Vuokra-asunnoista taas on nii helppo lähtee pois jos haluaa , ellei ole joku määrä-aikainen sopimus . Mutta onha sitä kummassakin sit hyvät ja huonot puolet, mutta kyllä se oma silti voittaa :)  Siitäkun lähtee voi saada voittoa  ja yleensä saakin, toisin kun vuokra-asunnosta lähtee niin mitä sulle jää käteen , no ei mitää.. :D Paitsi takuu-vuokra ellet oo saanut sitä jo takasin aikasemmin! :) Näillä mietteillä on hyvä varmastikkin lopetella..huomiseen siis :>


Kukka Olkkarista, eka alareunassa , eteisestä, sitte makkari, wc ja hyllyt ja taulu Eljaksen huoneesta.

keittiöstä kuvakulmaa.


Olohuoneen tehoste seinän tapetti :) 


Saunatonttu

Eljaksen tekemä taulu, kuvia Eljaksesta, Eljaksen huoneesta pikkune

2 kommenttia:

  1. Mun olis kans tarkotus ostaa Miljan huoneeseen tollanen valkonen expedit-hylly, tosi kiva mun mielestä lasten huonees ja ku siihen saa kaikkia koreja minne voi sit laittaa lelut. Ei tarvi pelätä, että Milja kaahii jotain lipaston laatikoita pitkin ja koko lipasto kaatuu päälle. :D Ihana toi kello! Mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, joo mullaki oli pitkää et piti ostaa, mut en raaskinu ja yritinki löytää käytettynä, Mut eräs ihana päivä se olikin tarjouksessa ikeassa 39e , nii sillo oli pakko hakea :) sai uutena ja halvalla! Se on myös tosi käytännöllinen kyllä, eikä pelkoo että kaatuis tosiaa pienen päälle :) meilläki oli tollanen ikean lipasto se meinas ain kippaa ku eljas avas kaikki laatikot kerralla, nyt se on tos eteises kunnes saan hankittua siihen sellasen paremma :D Hah, se on kyllä . se on ruotsista :) voin pistää sulle vaiks linkkinä sen liikkee, niillä on myös meinaa nettiliike et voi tilata postin kautta! :)

      Poista

Kiitos kommentista :>