tiistai 5. helmikuuta 2013

Äitiryhmä Tampereelle?

Elikkä tuli tossa mieleen kun lueskelin erään blogia ja hän on jyväskylään päin perustamassa ryhmää, joten miksipä ei muuallekki voisi :) En ole törmännyt vielä tai ainakaa löytäny tampereelta tälläistä.. Eli tarkotus ois jos vierailis aina jonkun luona, emäntä tarjoilee toki kahvit/teet/mehut ja jotain makeaa/suolaista, tarjottavan ei siis tarvitse olla mitää ihmeitä , tärkeintä että päästää olemaan yhdessä ja juttelemaan ja lapset pääsevät tapaamaan toisiaan :) Pakko ei aina ole jonkun luona tavata, voidaan toki sopia treffejä muuallekki, johki kahvilaa, hoplop tms . :) Kesällä pääsee sit puistoileen , rannalle yms. :)

Kiinnostuneet voisivat laittaa mulle mailia, kertoa hieman itsestää, lapsestaa , iän, kumpi on ja montaki on , mistä päin on :)

Ja ketkä löytyvät Facebookista, nii toki sinne olisi helpompi ehkä perustaa ryhmä ja siellä sitten pystyisi höpisee ja sopimaan aina , mutta jos näin alkuun ainakin pistäisitte sähköpostiin viestiä, ja tietonne!

Os. Vaippa90@hotmail.com

Kuullostaisko kivalta , hyvältä? :) 





6 kommenttia:

  1. bongasin sun tän viestin tuolta Katriinan hetkiä blogista, minkälaista "mammaryhmää" te oltte miettineet tms? :) Täällä tosiaan yksi odottava mamma treelta, ja la on maaliskuussa.. (vasta).. :)
    -sofia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis kaikki ovat tervetulleita, lapsen saaneet kuin myös odottavat :) Voisit vaikka laittaa mulle sähköpostia , hieman kertoa itsestäs :) sähköposti osote löytyy tekstistä! :)

      Poista
  2. Moikka :) kiva kun kirjoittelit tästä ja liityit lukijaksi :) pistän sulle sähkäriä pian tulemaan !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) eipä mittää , mukava lueskella blogeja :) Jees pistäppä!

      Poista
  3. Heippa! Onko teillä vielä kasassa tämä ``mammaryhmä`? En tosin asu tampereella mutta olisin kyllä innostunut! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, juu kyllä on :) Pistätkö vaikka mulle sähköpostiin viestiä ? esimerkiksi jos sut löytää facebookista niin voisin lisäillä sut meidän ryhmään sielä? :) mut laita ensi sähköpostia ja kerro hieman itsestäsi! :)

      Poista

Kiitos kommentista :>