maanantai 4. helmikuuta 2013

Kerhopäivä.

Heipparallaa! Tänään onkin ollut kerhopäivä, eli aamulla oltiin kerhossa ja saatiin meidän kerhokuvat! :) Oli kyllä onnistuneet kuvat. Voin pistää myöhemmi kuvaa siitä :)  Eljas on tällä hetkel päikkäreille ja mies lähti töihin, hetki taas omaa aikaa ja blogien lueskelua. Mun tosin pitäs alkaa tekeen makaroonilaatikkoa, mut en oikein tiedä pitäiskö kokeilla tehä lihaliemeen, en oo koskaan kokeillu ? Kellään kokemusta? oon meinaa aina tehnyt munamaitoon ! Pitäs myös vähä siivoilla TAAS :D Tänää olis myös tiedossa vähä vaatekaappien siivousta, taitaa lähteekki iso säkki taas pois. :D Mulla vaan on se etten raaski ikinä heittää mitää pois, ainakaa lastenvaatteita ku säästelen niitä! omista taas mietin että no jos mä joskus kuitenki käytänki tätä, mut nytki tuala kaapissa lojunu paljo vaatteita mitä en oo monee vuotee pitäny :D haha..
Tosiaan asiasta toiseen, oltii sie synttäreil vklp la ja su, ja nyt sitten sielä koko perhe kipeenä, poika oksentanu ja muutama muu vieras sairastunu myös , toivon kovasti ettei tauti tuu tänne! Kipeenä ei oo kiva olla , on nii väsyny, eikä jaksa tehdä mitää.. Kaverini epäili et se olis norovirus, kun niin nopeasti ja helposti tarttu.

Noniin tulin vähän jatkamaan tätä kirjotusta, vaatekaappi siivottu ja ruuat tehty ja pyykkiä pesty! kuvia tässä siitä ja yksi videokin sunnuntailta! :)

Eljaksen tanssi hetket :P  *klik*


Kerhokuva
Siisti vaatekaappi


Makaronilaatiko

Tein tosiaan nyt lihaliemellä tuon makaroonilaatikon ja tuli kyllä hyvää! voisin tässä samalla kertoa reseptini miten tein. 

-Reilu puoli pussia makaroonia
- 400g jauhelihaa
- Sipuli
- Grillimauste
- Rouhittu mustapippuri
- Paprikajauhe
- 1 lihaliemikuutio
- 2 kanamunaa
- n. 5-6 dl vettä

Keitä makaronit, silppua sipuli pieniksi ja paista jauhelihan kanssa. 
Tässä välin laita vettä kannuu ohjeen mukaan ja kuumenna ja sekoite lihaliemi sekaan, anna jäähtyä.
Mausta jauhelihaa , sekoita kypsät makaronit sekä jauheliha voidellussa vuuassa sekasin. 
Lisää lihaliemeen kanamunat ja sekoita kunnolla, kaada se vuokaan ja laita uuniin. Uuni saa olla 200'c ja n.20-30 min, kannattaa vähän seurailla ja katsoa miltä näyttää! Anna vetäytyä hetken uunista pois oton jälkeen. 

Tarjota voi tuoreen salaatin kanssa ja leivän. 










2 kommenttia:

  1. Nyt minäkin haluan makaronilaatikkoa!! :)) nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muutakun tekemään ja nauttimaan :) helppo ja suht nopea tehdä !

      Poista

Kiitos kommentista :>