keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Heissan taas, muutaman hiljaisen elon jälkeen! En vaan oo yksinkertasesti ehtinyt kirjotella ja illalla kun olis aikaa Eljaksen nukkumaan menon jälkeen niin oon ollu ite iha poikki.. joten en oon aikalailla menny itekki sit nukkuu samaan aikaan.. :D Kyllä tää vie enemmä voimaa heti ku on yks koira enemmä ja toinen lapsi enemmä tos hoidettavana. :) Noh jonain päivänä sitä on oma toinen lapsukainen tossa että hyvää totuttelua, mutta kahta koiraa en kyllä ota :D Ehkä sitte ku lapset olis isompia nii sillo tai jos olis omakotitalo nii vois vaa päästää pihalle ne juoksenteleee.. mutta kyllä toi pikku haukku on ihana, tollanen sipusttaja! Huhu, mistähä sitä taas alottas.. Maanantaina meiän päivää mahtu shoppailua ja kaupoissa pyörimistä . Käytiin mm. Ikeassa josta mukaan tarttu muutama tarjoilu lautanen, sellanen kiva laatikko , oli tullu sellanen uus sinne. Semmonen mustavalkonen jos jtn kukka kuvioo, aikas kiva :) Sit tota nokkamuki ja lautasia Eljakselle, muutama valokuvakehys ja eikia muutta sitte. Siellä oli myös lapsille järjestettyä kasvomaalausta ja Eljashan halus angry birdsin. :D ei ollu yllätys, Ira otti sydämmen.
Ikeasta meidän matka jatku kohti jyskiä ja siitä seppälään. Seppälästä me löydettii iralle housut ja paita ja siis miten voikaa mennä vaatteiden sovittamisessa nii kauan tollasella pikkuneidillä .. :D huhuh . Siitä meillä matka jatku sit ruokakauppaan ja siitä kotiin.. Olikin jo aika päästä kotii, rupes oleen nii poikki!
Me tehtii hyvää  broilerpiirakkaa maanantai illaks myös.





Eilen me sit mentii kaupunkii pyörii ja käytii kirpparil ja nähtii mun toista siskoo ja shoppailtii noille sisaruksille vaatteita yms. Ittelleni en taaskaa raskinu mitää ostaa.. Britalle ja Iralle sieltä löyty kengät molemmille, sit Britta osti huivin ja Ira osti uuden lompakon. En oikein muista tuliko muuta osteltua. Käytii mäkkäris syömäs pienet purtavat , ei mitää isoo koska oltii pian lähös kotii tekemään ruokaa ja Britta lähti meidän enon (Britan kummisetä myös) kans syömää Napolii, sielä on kyllä hyvää ruokaa ! Kotiin päästyä me käytiin saunassa ja katottii telkkua vaa. Eilen mulle tipahti myös postissa pari hyvää lehteä. Toinen oli minkä tilasin kun oli tarjous eli Fit lehti ja toinen oli joku näytelehti eli Kaksplus. Mutta niitä oli kyllä mukava lueskella! Ainiin mahtu meidän päivää eilen semmonen kiva temppu että rattaat hajos kesken reissun kaupungissa, kyllä niillä siis pysty menee ja pysty käyttää mutta todella kenkut oli ja reklamaatiota pistinki jo kun niissä onneks takuu vielä jäljellä! Tosin katotaa ny mitä ne sanoo, jos ei uusia tuu nii se on lähettävä ostaa uudet.. Harmittaa kyllä sinänsä ku oli kalliit rattaa ja semmoset mitä mä kauan kattelin ja vertailin et mitkä otan ! No ootetaa mitä ne sieltä sanoo ja katotaa sit mitä tehää! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>