keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Weekend

Alotin tosiaan eilen illalla tän kirjottamista ja en vaan kuitenkaa jaksanu loppuun kirjottaa ku uni vei voiton, joten jatkan nyt sit. Alkukin on siis eilen illalla alotettu.

Huh, nyt pääsin vihdoin istahtaan tähän koneen ääreen ja ensiks lukemaan blogi päivityksiä läpi ja nyt sit päivitteleen omaani. Voisin vaikkapa alottaa siitä että kuinka ihana ja lämmin päivä oli, mutta palataan siihe myöhemmin ja alotetaan vaiks lauantai päivästä.

Tosiaan meillä oli se työporukan virkistysilta jollon me mentiin hohtokeilaamaan sekä amarilloon syömään ja siitä sit katottii et mitkä kaikilla on fiilikset jatketaanko johonkin vai lähetäänkö kotio. Sitä ennen mulla oli kylläkin työvuoro ja vielä loppuun saakka, onnesta ei tarvinnut yksin olla vaan ihana L oli mun kanssa. Meillä oli töissä suomi teema ja oltiin myös sen mukaisesti pukeuduttu, ja muutamat miehet meiän hatuille naurokin sieltä , mutta ei se haittaa , huumorillahan me vaa vedettiin. :D

Ennen työvuoroo kerkesin hyvin käymää läheisessä seppälässä kurkaamassa josko löytys joku kiva uus paita, iltaa varten. Onnesta menin sillä löysin heti monta ihanaa ja valinnan vaikeus iski samantein, mutta sovittamallahan se selvis ja päädyinkin kuvassa olevaan valkoiseen bleiseri tyyliseen paitaan.





Työpäivän päätteeks kun oltii saatu putiikki kiinni ja tietyt homma tehtyä, vilkastiin peiliin jottei ihan minkä näkösenä vaa lähetty. Meitä tultii onneks hakemaan , saatiin siis L:än poikaystävältä kyyti keilapaikalle, sillä muuten ei oltais ehditty ajoissa paikalle.

Oltiinkin hyvissä ajoin paikalla, sillä muutkin tytöt saapuivat juuri samaan aikaan kun me. Sitten ei muutakun sisälle mars ja näyttämään keilataidot ;) haha, en tainnut ihan voittaa, mutta mukavaa oli ja yhet siideritkin jos toisetkin siinä saatiin alas juotua. Keila ajan päätyttyä me siirryttiin bussipysäkille josta suuntasimme bussilla amarilloon syömään. Siellä meillä olikin pöytä varattuna ja paikalle saapui myös meidän ihana ex myymäläpäällikkökin.

Ruoka listaa lukiessa tuli heti valinnan vaikeus ja hetki me siinä kaikki mietittiinki että mitä kukakin ottaa. Itse päädyin kuitenkin colaan sitruunalla sekä  burger annokseen nimeltä amarillo big burger. Se olikin oiva valinta. Eipä meille kuitenkeen pelkkä pääruoka riittänyt, vaikka täyttävää olikin, silti kaikki otimme jälkkäriä ja itse otin jäätelöannoksen, mihin kuului vanilijajädee, suklaakakunmuruja, kinuskikastiketta sekä vaahtokarkkeja. Ruoka oli todella hyvää ja voin suositella muitakin kokeilemaan kyseistä ravintolaa jos ei vielä ole kokeillut. Sivuille ja menua pääset lukemaan Tästä. Meillä hurahti se 3h tuntia sielä ihan tosta noin vain rupatellen ja naureskellen jutuille, sekä sivusilmällä euroviisuja seuraten.

Työkaverini jälkkäri annos, limesorbetti.

Oma jälkkäri annokseni. Harmi kun en tajunnu ottaa muiden jälkkereistä kuvaa. 


Amarillosta meidän matka kuitenkin jatkui, muutama jäi kyydistä pois mutta muuten kaikki olivat mukana. Suuntasimme baariin nimeltä ruma, jossa itse en ollut käynyt ikinä, eikä varmaa muutkaa ihan kaikki ollu. Mutta iha hyvä baari oli, musiikki oli okei sekä ihmiset. Mutta oma laatuinen se oli myös, sillä katosta roikkuin vessanpyttyjä josta oli sit tehty lamppuja ja muutenki nimikin jo kertoo ehkä millanen baari oli :D Ruma, mutta kuitenkin sielä viihty , ainaki sen ajan mitä me siellä oltiin.

Baarista osa lähti tosiaan aikasemmin ja kolme meitä sinne jäi sit ketkä oli melkei loppuun saakka. Lähettii kuitenkin ennenkun se ryysis alko sielä , eli ennen valomerkkiä. Oltii menos kaikki busseilla kotii, kun matkalla Jesse tulikin vastaan meitä , mutta eipä se mitää huomannu. Kenties alkoholi vaikutti ja se selitti siinä jotain kaverilleen. Tosin yks toinen kaveri siin porukassa huomas ja jäikin siihe juttelee ja kyselin et mihi ne on menos , kotio oli matka ja sit lähinkin sen kans siit sinne taksitolpalle. Itse pääsin sit taksilla onneks kotii :D Aika sattumaa se oli kyllä että se tuli edes vastaa, meinaa seki ihmetteli et mistä ilmaannuin siihe taksitolpalle. Mä menin siit kuitenkin sit tän mun kaverin kans taksilla kotii ja Jesse meni käymää vie kaverillaa.

Kuinka ihanaa oli päästä kotiin nukkumaan , mutta ei niin kivaa kun juuri on saanut unesta kiinni niin känninen rakas mieheni saapuu kotiin ja pitää huolen etten varmasti nuku ennenkun sekin on tullut sänkyyn xD J meinaa päätti sit kokkailla meille täällä yöllä kanafilettä ja mitäs muuta, en ees muista :D Jestas sen kans mä sanon kyllä, koko ajan se keksi jotain et piti nousta sängystä ja sit sanoin viimesen kerra että en varmaa nouse enää kellon on puol 7 ja sit pääsinki onneks nukkuun. :D Mutta herätys olikin jo 11 kun rakas mammani soittaa ja kysyy vähä päivän kuvioo ja koska ollaan tulossa Eljasta hakemaan..

Sunnuntaina me sit haettii Eljas 3 aikoihin ja päästiin samalla grillaileen mun äidin luona. Tosin mulle makkara yms grilliruoka ei oikein maistunu , vaikka ei mitää krapulaa siis ollut, yhden siiderin olin koko illan aikan ottanut. :D Mutta jotenki vaan ei sit mieli tehnyt. Siitä sit kuitenki kotio lepäileen vaan ja illemmalla me sit haettii kotipizzasta pizzat ja herkuteltii kera suomen peli, joka ei mennyt iha niinku piti , mutta jännät paikat oli ja voitto oli kyllä pienestä kiinni :D

Meidän alkuviikko lähti käyntii lääkärireissulla, mun nimittäin oli pakko varata aika lääkärii koska oli niin kipee olo päässä/ kasvojen alueella.Mentiin Eljaksen kans sinne ja meillä venähti se reissu 2h tuntiin ku sielä joutu vähän odotteleen ja sit multa otettii ne röntgen kuvat niin siihenki joutu vähän odottelemaan. Onneks sielä on se leikkinurkka ja sinne oli tullu myös juoma-automaatti , mistä sai lämpimiä juomia. Otettii Eljaksen kanssa maitokaakao, nam ja se makso vaan 50centtiä.








Mutta ei ihme että kipua tuntu pään alueella sillä,  mulla oli poskiontelon tulehdus ja molemmin puolin, mutta vasen oli paljon pahemmin tukossa. No ei muutakun viikon antibioottikuuri kehiin ja jotain nenäsumutetta se myös kirjotti , mutta otin vaan sen antibiootin apteekista ja se on kyllä auttanut, heti lähteny kivut ja parempi olo onneks.

Eilen mulla olikin aamuvuoro töissä ja pääsin onneks jo ajoissa vähä 1 jälkeen lähtemään töistä. Menin hakemaan Eljaksen hoidosta suoraan ja tultii kotiin. Mietittii eka et pitäskö tehä jotain kun oli niin hieno ja lämmin ilma, mutta päädyttii olemaan kotosalla vaan ja mentii sit toho pihaan leikkimään. Käytiin me kaupassakin, ruokaa ostamassa mutta myös jätskiä. Eljaksesta on tullu kauhee jätski hirmu :D Koko ajan pitäs saada jädee. :D Muuta ihmeellistä eipä eilen sit tapahtunut.

Jeee jäätelööö, äiti ota sääki :D 


Nero sai kokeille vaippaa. :D Oli vähä ihmeissää et mikäs tää on.. 


Tänää pitäs vaan siivoilla kotona, käydä vähä ulkoilemassa ellei ala satamaan. Mutta nyt aamupalan pariin, sillä Eljaskin heräs niin pääsee syömään. :) Palaillaan ehkä illemmalla, mukavaa keskiviikko päivää kaikille! :> 





8 kommenttia:

  1. vähän sulonen Eljas :) kävinki kattoo muutamana päivänä et onko tullu postausta mut nyt sit jeijj :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eljas kiittää :> aijjaa, joo mä olin siis nii poikki vaa ja illalla nukahdin niinku keske ohjelmienki ettei vaan sit heti jaksanu tehä sitä postausta vaikka ois halunnu.. Kyllä toi juhliminen/ valvominen vaan verottaa nykyää enemmän mitä ennen.. :D Ennen sitä jakso vaikka kuinka paljo.. :D

      Poista
  2. Btw tunnistitko mut kassallas? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis kun mä en oo yhtää varma.. yritin kattella kyllä.. :D Luulen että ehkä tunnistin mutten kuitenkaa oo yhtää varma ! Oliksä yksin vai jonku kanssa ?

      Poista
  3. :D Ostin timanttikorvikset! harmittaa ku en uskaltanu sanoo sit mitää... :DD olin kahden muun kans mut ne ei ollu siin kassalla

    VastaaPoista
  4. hmm okeiii :D olika sul mustat farkut pääll ?:D no hitto, oisit vaa sanonu!! ku mä tosiaa yritin kattella et tunnistanko tai näänkö sua :D tyäkaverille vie mainitsin kans asiasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo :D ens kerralla sit!

      Poista
    2. Noni, kyl mä sit sut tunnistin. :D himpatti, ku mäkään sit tajunnu sitä ku vasta ku lähit että hei se taisit olla sinä :D

      Poista

Kiitos kommentista :>