torstai 2. toukokuuta 2013

Vappua


Eljaksen angrybirds pallo , mitä se eka pelkäs, mutta rohkastu loppujen lopuks :) 


Kuvia piti ottaa miljoona siitä pallon kans :D Koko ajan äiti äiti, pupa pupa = kuva :D haha.


Eljas simahti vähä autoon, tää on vappua edeltävänä päivänä otettu. :D lasit naamalla :D


Vapputorille lähdössä, isi meni vessaa , Eljaksen olis pitäny kans päästä mutta ei päässy , joten päätti heittäytyä oven eteen makaan.. :D 


 Vapputorilla oli kivaa, Eljaksella oli paljon katteltavaa ja ihmeteltävää. Mm. tämä kivinen maa oli niin mielenkiintoinen :D






Tämä uus silta tampereen alarannassa.


Isi ja poika käsi kädessä. :) 



Harmi kun ei paremmin tullu otettua kuvia , ens vappuna sitten :) Josko sillon olis saanu hankittua jo sen järkkärinki. :D haha , pakko saada kyllä pian sellanen! Sää ainakin oli mahtava eile, lukuunottamatta kovaa tuulta.. Muuten oliskin ollu todella lämmin, mutta kyllä sie tarkeni silti. 

Nähtiin  matkalla myös  moottoripyöräpoliisi sekä poliisiauto ja Eljas oli ihan tohkeissaan, se kun tykkää hirveesti kaikista mopoista ja autoista. Hyvä ettei seonnu ku näky muitakin moottoripyöriä sielä. " ato ato, äiti äiti , isi isi , ato ato, hieno , hieno" kuinkahan monta kertaa toi samainen lause tuli suusta  :D Aika monta. 

Meidän piti mennä myös syömää johki vähä parempaa paikkaan vuosipäivän kunniaks, muttaa arvaatteko mihin mentii... KEBABILLE, kyllä meidän teki hirveesti mieli kebabbia , ei oltu pitkää aikaa syöty joten päädyttii hakee sellasta ja otettii vielä kotio mukaan se. :D  Säästettii siinä kyllä montakymppiä , joten hyvä sinänsä :) Mutta voin sanoa että ruotsin kebabbi on satakertaa parempaa ja  sitä onkin jo vähän ikävä! 

Kuinka teillä muilla vappu sujui? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>