perjantai 3. toukokuuta 2013

Perjantai huumaa

Toinen työpäivä takana, ja mä todella tykkään tosta työstä. Oli ihanaa kuulla tänää että kyseisessä myymälässä missä mut ja eräs toinen työntekijä koulutettii nii olisivat halunneet meidän sinne töihi.  Sinne on nyt meinaa haku päällä, kahta työntekijää haetaa. Nyt mietinkin että pitäiskö hakea ja saisin enemmän tunteja jos pääsisin, mutta toisaalta ehkäpä mä vaan alotan sielä missä tarkotuskin ja siitä sitten eteenpäin :)   Tässä siis miettimistä tälle illalle ja huomiselle päivälle. 

Meillä Eljas meni tänää mummulaa, ja sieltä ollaanki soiteltu pitkin iltaa sillä pikkusella noussut kuume yhtäkkiä 40 :s voi pientä, sitä nyt seuraavat sielä yön yli  ja aamulla varaan sitten lääkäriin ajan. Mietin että miten yhtäkkiä  vaan kuume nousi, mutta voipi olla siitä kun Eljas yhden päivän kerkees oleen päiväkodissa. Viime kerralla kun Eljas oli 3 pv päiväkodissa, se tuli myös heti kipeeks ja oli melkein 2 kk putkii kipeenä :s  Sielä päiväkodeissa kun niitä pöpöjä liikkuu ja kun ei oo tottunut vielä sellaiseen. Pikkuhiljaahan se vastustukyky kuitenkin kasvaa. Onahn toi ilmakin vielä aika petollinen , että sekin voi olla yksi syy.  Toivotaa kuitenkin että ei ole mitää vakavempaa ja menisi pian ohitte, jotta pikkuisen ei tarvitse kärsiä kipeisestä olosta. <3

Aiheesta toiseen ,onko sielä kisakatsomot järjestetty ? :D Täällä ei mitää ihmeempiä, telkku tos päällä ja sivusilmällä seurataan peliä. Mutta hyvältähän se näyttää ainaki tähän asti menneen . :D Mitä veikkaatte, tuleeko mestaruus tänä vuonne meille ? Mä ainakin toivon sitä että tulisi. 
 
Mutta nyt laittaan saunapäälle, iltapalan pariin ja sen jälkee tonne sohvalle löhööö. :D Kerran ku sitä saa  taas nauttia omasta ajasta ja olla vaan :) Ihanaa perjantai iltaa ja jänniä peli hetkiä teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>