perjantai 17. toukokuuta 2013

Rauha ja Hiljaisuus

Kesäistä iltaa kaikille! :) Mulla muutama päivä välissä etten oo kerinny tänne päivittelee, ollut töitä nyt nii paljon ja ilmatkin ollut mitä mahtavimpia joten ulkona ollaan oltu ja käytetty kaikki hyvät ilmat hyväks .

Aluks tässä vähä kuvia meiän keskiviikko päivältä.



Taivaalla meni pari lentokonetta jota piti ihmetellä :P 









Eljas lähti torstaina mummulaan ja on sielä sunnuntaihin saakka. Mulla oli iltavuoroo tää loppuviikko ja Jesse suuntas tänää jyväskylään moottoripyörä tapahtumaan, joten mun äiti sit otti Eljaksen hoiviinsa. Sielä hyvin mennyt ja paljon ulkoitu, tämäki päivä kuulemma oltu kokonaa pihalla ,ainoastaa päikkärit käyty sisällä nukkumassa. Ihanaa kyllä ku ilmat sallii ja pystyy oleen ulkona nii paljon. Sain kuvankin Eljakesta jonka siskoni oli ottanut.

Äiti rakas sielä kastelee kukkasia <3 

Eilen mä olin sulku vuorossa töissä joten pääsin 9 aikaa vasta kotio jonka jälkeen me sit nautittii jessen kans toistemme seurasta ja käytettii koiria ulkosalla ja siinä samalla sit koulutettii myös molempia vähä :) Täytyy saada tosta uudesta pennusta hyvä koira. Yritin ottaa auringonlaskusta kuvia, mutta kuten sanottu eipä tolla kännykällä ihmeellisiä kuvia saanut, mutta jotakin sentäs. :D Muuten me mentiinkin ajoissa nukkumaan , jotta oltii aamulla pirteitä. 




Jesse tosiaa lähti tänää aamusta sinne jyväskylään ja se tuleekin sieltä jo huomenna, sillä niillä on työporukan virkistys ilta. Sen piti siis aluks olla sunnuntaihin saakka jyväskylässä, mutta haluaa työkavereidensa kanssa lähtee nii päätti tulla huomenna jo kotio. Matka niillä oli mennyt hyvin ja olivat saunoneet sielä ja ottaneet muutamat oluset. :D Toivottavasti matka menee huomenna myös hyvin ja ilman sateita. 

Mulla alko taas aamupäivällä työt, sitä ennen kerkesin tosin siivoomaan kämpän sekä lähdin vähä aikasemmin jotta kerkesin käymää vaatekauppoja kiertelemässä jos vaikka löytys jotain. Meillä nimittäin on myös työporukan virkistysilta huomenna ja olis ollut kiva saada jotain uutta päälle pantavaa. Mutta eipä mitää kivaa löytynyt ja aika kiireellä myös yritin katsella. Päätinki että meen aamusta heti katteleen vielä josko löytys jotain, sillä tossa vieressä on kauppakeskus ja muita hyviä liikkeitä. Mutta töihin pitää kuitenkin keretä 12 ja pääsenki huomenna työkaverini kyydissä.

Ihana työkaverini, hassuteltii vähä töissä! :)  Huomenna onkin sit suomi teema töissäkin päällä ;) 

Töistä me lähetäänkin sit suoraan huomenna hohtokeilaamaan jonka jälkeen menemme syömään amarilloon ja viettämään iltaa ihanimpien tyttöjen(työkavereiden) kanssa. Meillä on kyllä nii huippu työporukka, ei parempaa vois saada ja muutenki toi työ on jotenki sellasta mistä tykkää ja sitä haluaa tehä! Ihanaa että kerrankin näin päin :) 

Mutta mitä mä nyt teen, aahh nautin hiljaisuudesta, omasta rauhasta ja omasta ajasta! Vaikka en yhtään tykkää olla yksin kotona ja se on mun mielestä outoa, mutta tällä hetkellä mä oikeesti nautin tästä kun saa olla vaan. Ainut mistä tarvii vähä pitää huolta on että käyttää koirat pihalla ja toista vähä enempiki , mutta ei ole mitään muuta mitä tarvii miettiä. Kävin kaupasta hakemassa vähä herkkuja ja aattelin kattoo ehkä jonkun leffan tai sitte sarjoja mitä on jäänyt kattomatta. Tosin väsymyskin iskee jo että varmaan nukahdankin aika nopeasti tänää, koiraa pitää kuitenki viedä viela pihalle ennenkun miettii nukkumaan menemistä :D 

Meidän nerolle uni maistuu , mitä ihmeellisimmissä asenoissa/paikoissa. :D 

Nyt kuitenkin poistun tästä , palailen sunnuntaina viimeistään kertomaan huomisesta päivästä :) Ihanaa viikonloppua kaikille ! :>




4 kommenttia:

Kiitos kommentista :>