lauantai 10. toukokuuta 2014

Viikko kuulumisia

Vihdoista viimein hetki jollon kerkiän vähän päivittelemään tänne taas. Viikko on mennyt nii hujauksessa , ettei mitään oikein ole kerennyt tekemään, sillä joka päivä ollut töitä ja illalla vasta ollut kotona. Sit on pitäny ruokaa laittaa ja vähä yrittää siistiä kotia ja kello onkin ollut sen verran jo että on pitäny mennä nukkumaan. Mutta nyt meidän viikko katsausta vähän. Tosiaan oon ollut joka päivä töissä ja Eljaskin päässyt olemaan päiväkodissa  vähän enempi tällä viikolla. Ja huomennahan on äitienpäivä niin ne oli päiväkodissa tehneet äitienpäivälahjat ja paketoinu ne. Huomenna sitten Eljas lupas mut herättää ja antaa sen , saa nähdä mitä sieltä löytyy :)

Yhdeltä päivältä tuli otettua kuvaa ruuastakin. Pihviä, muusia ja salaatttia. 

Meidän viikossa eipä oikeestaa mitään muuta ookkaa ollu sit, töitä ja päiväkotia.  Tänää sit meillä on ollut Eljaksen kans kahden keskeinen päivä, Jesse lähti aamulla töihin ja sieltä suoraan meni työpaikan virkistysiltaan. Ollaan Eljaksen kans aamulla siivottu, käyty koiran kans mettä lenkillä , jonka jälkeen lähettii mummulassa käymään. Sielä Eljas ottikin sit pikkupäikkärit (3tunni päikkärit :D),  jonka jälkeen suuntasimme kaupoille. Kävimme hesburgerista hakemassa ruokaa sekä kaupasta herkkuja iltaa varten. Otimme ruuat hesestä mukaan ja syötiin ne täällä kotona. Ruuan jälkeen lähdettii vielä ulkoileen ja samalla koiraa juoksuttaan. Nyt on sit herkuteltu mahat täyteen ja jännitetty suomen edustajaa euroviisuissa niin että pikkunen tuhisee tuala sängyssä. Siitä tulikin mieleen, oletteko te seuranneet euroviisuja ? mitä mieltä ootte suomen edustajasta? Onko teillä muita lemppareita sielä ? :)







Herkkua on siinä monenlaista. 




Ens viikosta voisin vähä jo kertoa, nimittäin meillä on torstaina sellainen julkaisu tilaisuus mihin ollaan menossa siskoni kanssa tarjoilemaan. Kauhea vaatekriisi tullu sen takia, koska mun vaatekaappi ammottaa tyhjyyttä , sillä en oo ostanu hetkeen sit mitää itelleni.. Noh nyt sit oli hyvä syy etsiä sopiva asu sinne , joten nettikaupat käytiin tänää sitten läpitte. Tälläset sitten pistettiin siskoni kans molemmat tilaukseen , löytyy täältä


Oon kauan tollasesta haaveillut ja nyt osui jotenkin silmään osuva ja halpa , jote olihan se pakko tilata. Aattelin tässä vielä kuitenkin käydä läpitte noita nettikauppoja ja katsella josko löytyisi vielä parempi. :D 
Tohon voisi yhdistää joko balleriinaa tai korkokenkää sitte, päälle bleiseri tai joku muu pikkutakki+ kultaset korut. Miltä kuullostaa? Ehdotuksia vaatteiden suhteen myös otetaan vastaan. Laittelen sitten asukuvaa ja muutenkin kuvia, kun pääsen kuvailemaan siskoni järjestelmäkameralla sillon. Nyt kuitenkin aattelin painua sänkyyn , jotta jaksan aamulla herätä.  Toki katon ensin viisut loppuun ja vähä selailen netistä noita vaatteita. Huomiseen, yritän päästä huomenna päivittään meidän äitienpäivästä! Jos en pääse , niin HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille nyt jo! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>