perjantai 23. toukokuuta 2014

Pikaiset kuulumiset

Heippa! Ihanaa ja lämmintä perjantaita kaikille, mulla on nii kauheesti vie tekemistä , mutta aattelin silti pienen postauksen tulla tekeen. Ollaan nimittäine lähdössä aikasin aamulla kohti turkua, josta matka jatkuu laivalla ruotsii jessen perheen lua! :) Takasin tullaa ensi keskiviikkona kylläkin jo, sillä työt kutsuu taas. Mutta pieni miniloma tähän väliin on paikallaan, varsinkin kun on luvattu niin hienoja ilmoja. Reissuun lähdetää Eljaksen ja mun siskon kanssa, Jesse jää kotio koiran ja töiden takia. Mutta Onneksi silläkin pian kesäloma alkaa ja pääseen sitten sinne kans.

Ruotsista kun päästää takasin kotio , on mulla luvassa heti työpaikan virkistys iltaa ja pientä juhlintaa , joten seuraavaan postaukseen saattaa mennä pikku hetki! Ens viikon loppupuolella yritän keretä! Tää oli nyt tällänen pikanen ja lyhyt, sillä nyt on jatkettava! Pitää tehä vielä ruoka, siivota ja pakata jne. :D Kaiken jätän aina viimeseen iltaa.. Miks? muka kerkee aina nii hyvin , mutta tässä se näkee taas että kiire siinä tulee.. Nyt kuitenkin meen. Ihanaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa ilmoista! :)



Tässä kuva eiliseltä päivältä, oltii lähdössä Eljaksen kevätjulhaan. Kuvia en sieltä ottanut, sillä unohdin kameran kotio.. Vähän harmittaa. Mutta ihana olit esitykset ja oli niin hyvää mansikka kakkua tarjolla sen jälkeen. Nams.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>