perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu

Vappu oli ja meni . Meillä molemmat oli keskiviikkona töissä , joten  Eljaksella päivä meni päiväkodissa ja mummulassa , mummu kävin sen hakemassa sieltä . Niillä oli päiväkodissa vappunaamiaiset ja Eljas olis spidermaniks pukeutunut, olisi pitänyt ottaa kuva , mutta unohdin kokonaan. Töiden jälkeen kävimme hakemassa autoni huollosta sekä mummunni tekemiä parhaita munkkeja mummultani, NAM :D Ne on kyllä nii hyviä, ainut mikä uupui tänä vappuna oli sima. Vähän sitä harmittelin, mutta kyllä se munkki mehunkin kanssa maistui. Lopuksi vielä haimme Eljaksen ja suuntasimme kotio. Kello oli jo aika paljon kun kotio päästii , joten hetken kerkesimme touhuileen siinä ja hoitamaan iltapuuhat, jonka jälkeen suuntasimme untenmaille.

Eilen meillä tuli sitten J:n kanssa 4 vuotta yhteiseloa täyteen ja suunnitelmissa oli mennä syömään illalla, Eljas vietiin siks aikaa mummulle. Ennen sitä me käytiin Eljaksen ja mun kaverin sekä hänen lapsensa kanssa vapputorilla , sekä munkilla ja mehulla. Siellä vaan oli tosi kova viima ja viileä , ettei kauaa viihdytty kun tuli kylmä. :s Kyllä lapset kävivät leppäkerttu laitteessa ja ostimme metrilakuja torilta, mutta eipä sielä mitää muuta ihmeellistä sitten ollutkaa. Jos sää olisi ollut lämpösempi, olisimme varmasti viettäneet enemmän aikaa ja tarkemmin tutustunu tarjontaa sielä. Mutta tosiaa torilta kun lähdettii suuntasimme munkille ja mehulle abc:lle, josta löytyi sitten leikkipaikka missä lapset viihtyivät :) Sieltä me sit suuntasimme kaverini luo, johon olin jättänyt auton, sillä menimme yhdellä autolla sinne vapputorille. Lähdin Eljaksen kanssa siitä sitten kohti mummulaa ja jätin Eljaksen sinne ja itse lähdin J:n kanssa syömään Pancho villaan. Oli ihana käydä syömässä kaikessa rauhassa ja kahdestaan pitkästä aikaa. Oli maukasta ruokaa ja maha täyttyi.

Mahat täynnä lähdettii hakemaan Eljas siitä sitten ja suuntasimme kotio. Kotona oli ihana lösähtää sänkyy maha täynnä ja herkutella makuunin karkeilla sekä katsella ohjelmia telkusta. Vaikkakin siinä kävi niin että nukahdimme Eljaksen kanssa melkein samantein. :D Mutta kaikinpuolin rauhallinen ja mukava vappu :) 
Kuvia ei tullut otettua juurikaan, sillä kameraa ei tullut mukaan ja puhelimestani kameran linssi rikki :s 


Tässä kuitenkin yksi kuvakollaasi eiliseltä kun Eljas oli mummulassa. Siskoni oli ottanut kun olivat olleet ulkona leikkimässä vesi ilmapallojen kanssa. 

Lopsuksi sellaista olisin kysellyt vielä että olisiko kiinnostuneita , jos pistäisin Eljaksen pieniävaatteita blogiin myyntiin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>