lauantai 3. toukokuuta 2014

Lauantaita

Heipsan! Meidän lauantai alkoi lastenohjelmien katselulla ja rauhaksii heräiltiin eikä pidetty mitään kiirettä. Sängystä ylös päästyä söimme aamupalaa jonka jälkeen siivoilin vähän ja Eljas katseli muutaman lastenohjelman siinä vielä. Sain samalla tehtyä ruuan siinä, tänää olikin jauhelihakastiketta sekä perunaa ja maistui kyllä hyvältä pitkästä aikaa. Kello läheni puolta päivää ja Jesse lähti töihin ja me lähdimme siitä hetken päästä kaupoille ja makuunissa käymään , olihan karkkipäivä karkit saatava ;) haha. Ruokakaupassa yritin ostaa tarkasti, terveellisesti ja hyvin monen päivän ruuat, pikkusia lipsahduksia ehkä saattoi tulla mukaan  mitä ei oisi välttämättä tarvinnut , mutta ei mitää suuria onneksi. Ostin ensimmäistä kertaa myös sellasen ison naudan sisäpaisti palasen, josta pitäisi tehdä kunnon lihapata . Idean siihen sain kaappaus keittiössä ohjelmasta, jonka ohje löytyy täältä jos joku haluaa ohjetta katsoa ja kokeilla myös :)


Tässä kuva Eljaksen annoksesta ja koko lautasen söipi tyhjäksi.
makuunin irtokarkkeja

Kauppareissujen jälkeen päätimme lähtee ulkoilemaan metsään, sillä aurinkokin paistoi vielä niin oli valosaa ja mukava käppäillä sielä. Eljas sekä koira viihtyvät molemmat nii hyvin mettässä, sinne kun päästään ei Eljasta meinaa saada pois :D 







Eljas ihmetteli muurhaispesää.


Tällänen päivä meillä tänää ollut siis, nyt pitäisi ruveta iltapalan tekoon ja Eljas laittaa iltapesulle ja nukkumaan sen jälkeen. Se ei oo nukkunu päikkäreitä tänää ja kyllä huomaa, tehdää kaikkea mikä kielletään. :D Huomenna sitten työpäivä taas ja Elkulla hoitopäivä, joten palailen taas luultavastikkin ensiviikon puolella sitten :) Ihanaa loppu viikonloppua ja toivottavasti säät sallisi paremmin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>