sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Julkaisutilaisuus

Heippa! Puhuinkin vähän siitä että ollaan menossa erääseen julkaisutilaisuuteen tarjoilemaan ja laitoin vaatteesta kuvaa mitkä tilattiin. Noh vaatteet eivät kerenneet tulemaan , joten jouduttiin kaivamaan kaapista jotain mitä löytyi. Onneksi jotain sentäs sitten löyty päälle loppujen lopuksi, vaikka tuntu ettei millää mikää sopisi tai näyttänyt hyvältä. Tässä muutamaa asukuvaa viime torstailta.





Meidän matka lähti käyntiin  täältä tampereelta ja lähdimme about 12 aikaa kohti Helsinkiä. Matkalla meidän piti pysähtyä syömään, mutta se jotenkin vaan unohtu ja huomattiin ,että oho ollaanki ihan pian perillä, joten päätettiin syödä Helsingissä. Perille päästyä, purkasimme auton joka oli täynnä tavaraa, hyvä kun mahduimme takana istumaan siskoni kanssa. :D Vietiin tavarat ylös ja aloimme heti laittamaan paikkaa kuntoon. Pöydät piti liinoittaa ja kattaa , leivonnaiset/suolaiset laittaa esille + muut pikku purtavat, kahvit , teet+ muut juomat laittaa paikalleen ja sen lisäksi piti vielä itsemme laittaa kuntoon ja ehtiä syömään. Ajattelimme kun päästii aikasemmin perille että aikaa on vie rutkasti , mutta kyllä se kiire siinä pikkusen silti iski. Kaikki kerkesimme kuitenkin hyvin laittamaan ja muutamia minuutteja ennen vieraiden saapumista kaikki oli valmista. Tilaisuus oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja meni hyvin.

Kotiin lähdimme 8 pintaan ajamaan ja matkalla tuli pysähdyttä abc:llä vielä haukkaamassa pientä huikopalaa. Kuvia en muistanut ottaa juuri mitään , joka harmittaa taas.. Muutaman kuvan takasin matkalta nappasin , koska ilta oli nii hienon näköinen. Kotona olin 11 aikaan ja kyllä se nukkumatti aika pian tuli kylään.






Ps. se housuhaalari minkä tilasin, ei ollut ollenkaa hyvä joka vähä harmittaa. Enköhän kuitenkin löydä vielä sellaisen joka istuu ja on hyvä mulle. :)
Mutta nyt painun siivoamaan ja sen jälkeen nauttimaan tosta ihanasta ilmasta ja auringosta! :) Aurinkoista ja lämmintä maanantaita kaikille.


2 kommenttia:

Kiitos kommentista :>