sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Synttärijuhlat

Heissuli vei! Nyt tosiaa pääsin vasta tekeen postausta synttäreistä, mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan. Ollut niin paljon tekemistä nyt kun ilmat on lämmenneet, mm. pihan raivausta ja siivousta sekä talon laittoa muutenkin sekä töitä siinä ohella tietenkin sit. Mutta palataanpas niihin synttäreihin. Ne tosiaan vietettiin 29 päivä maaliskuuta, meidän äitillä kun sielä tilaa on enempi. Vieraita riitti tupa täynnä, lapsia sekä aikuisia. Leivottiin mun siskon , sekä äitin avustuksella taas kaikenmaailman herkkuja sinne ja tällä kertaa kyllä oli sellaset eväät jotka menivät kaikki kaupaksi. :D Mitään ei juurikaan jäänyt , kun yleensä jää kauhea määrä kaikkea ja sit niitä heittelee roskiin, mutta onneksi tällä kertaa suurin osa meni kaupaksi ;)

 Tarjottavana meillä oli sielä täytekakku, tuulihattuja mago-vanilija vaahdolla sekä savulohi täytteellä, tonnikalapiirakkaa, 4 erilaista pizzaa, karkkia, keksejä, ruissipsejä porotuorejuusto täytteellä, valkosuklaajuustokakku ja toffeepuusteja. Eli valinnanvaraa löyty :D Voisin tehdän resepti postauksen jos jotakin kiinnostaa tai haluaa kenties kokeilla jotakin tehdä? :)

Salama täytekakku

tuulihatut savulohi täytteellä

tuulihatut mango-vanilija täytteellä

tonnikalapiirakka

pizzoja


ruissipsi porotuorejuusto täytteellä


valkosuklaajuustokakku , mango kuorutteella
Aikuisten pöydästä kuva

Lasten pöydästä kuva

Tämäkin lasten pöydästä


Eljashan oli ihan innoissaa synttäreiden valmistelusta ja sitte ku niitä vieraita rupes tuleen , nii sehän meinas seota :D Se otti lahjat käsistä ja avas heti,  ja jos ei ollu leluja tai jotain salama aiheista niin sivuun vaan ja uus paketti auki. :D hassu pikkunen. Mutta kaikki lahjat oli mieleisiä loppujen lopuksi ja mitää turhaa krääsää ei onneksi tullut. Lahjaksi tuli, vaatteita, muutamia leluja mm. työkalupöytä+ työkalut siihen, kenkiä pari kappaletta, fleecepeitto, karkkia , rahaa sekä lahjakortti. Kaikenkaikkiaan juhlat onnistuivat hyvin ja kaikille riiitti syötävää ja juotavaa sekä kaikki viihtyivät :)










Loppuvaiheessa rupes vaatteetkin olemaan likaset, että piti nekin vaihtaa :D 



pikkuserkukset

Serkukset
Serkukset siinä



Meidän nero

Lahjoista ei tullut otettua oikein kuvia, enkä ees oikee tajunnu niitä sit kuvailla siinä juhlan humussa. :D Mutta tässä nyt muutamia kuvia ainakin! :) Nyt pitäisi lähteä siskoni syntymäpäiviä viettämään ja sinne olenkin leiponut suklaajuustokakun, nams! :)  Ps. tänää on myös pikkuvirpojat liikkeellä, menittekö te lastenne kans virpomaan vai meníkö ne kavereiden kanssa ? käykö teillä paljon virpojia ja mitä mieltä niistä olette? :) 

Hauskaa sunnuntaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Mitä herkkuja! Näyttää niin hyvälle :)

    VastaaPoista
  2. Hyviänähän ne olikin, tosin sen jälkeen ei ollu kiva olo kun oli syöny ähkyks ittensä :D haha! nyt pitäs saada kyl tiputettuu iteltä vähä pois !! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :>