sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Sairastupa

Aurinkoista sunnuntaita ja ihanaa pääsiäistä kaikille! :) Meillä jälleen kerran pikku herra on kipeenä ja voi että kuinka käy pikkusta sääliks, kun toinen vaan haluis ulos leikkimään ja touhuta, mutta kun voimat iha menny ja pitäs makaa vaa sängyssä. Se alko yskästä, sitten tuli flunssaa ja yhtäkkiä nousi kuume ja kaksi viimeistä yötä nyt mennyt valvoen , korkean kuumeen takia sekä hengitys vaikeuksien (meillä käytössä kortisooni piippu ja avaava piippu jotka onneksi sit auttavat tähän).Toissa ja  viime  yönä se kuume nousi jopa 40 ja eka yönä millään ei meinannut laskea vaikka antoi lääkettä, onneksi soitin päivystykseen ja he neuvoivat antamaan toista lääkettä jos vaan löytyy. Sitä löytyi ja se auttoi , onneksi! Sen jälkeen pikkunenkin nukkui paremmin, eikä heräillyt koko ajan ja mekin saatii nukutuks sitten. Eilen sit jouduttii kuitenki lähtee lääkäriin käymää, mitää pahempaa ei ainakaa löytynyt, mutta edelleen pitää seurailla ja jos parin päivän päästä ei hellitä vielä , nii uudestaan vaan lääkäriin.

Onneksi päivää piristä tänään ylläripussi tyynyn alla, voi kuinka iloseks pikkunen tuli ku näki sen. :) Onko muilla käynyt pääsiäispupu tuomassa herkkuja lapsille ?



Mutta mennääs vähän päivissä takasin päin. Meiän iskä haki perjantaina neron aamulla mukaansa , kun he lähtivät metsään pitkälle lenkille koirien kans. Saatii rauhassa sitten siivota ja touhuta täällä kotosalla, ilman että koira koko ajan pyörii kans jaloissa . :D Sieltä kun he tulivat , sai iskä päähänpistoksen rakentaa meille terassin. Sitä ne sitte rupesivat väsertää ja aika hyvälle mallille saivatkin sen rungon. Eilen sitten jatku sen rakentaminen ja me lähettii sillä välin kaupoilla käymään mun nuorimman siskon kans ja Eljas jäi mummun hoiviin siks aikaa. Kun päästiin takasin kotii, terassi rupes jo näyttäänkin terassilta , tosin ihan valmis se ei ollut. Hyvälle mallille olivat sen saaneet kuitenkin ja tänään sitä pitäisi sitten jatkaa. Katotaan jos vaikka sen sais valmiiksi tai kyllä se valmiiks tänää tulee, ei siinä nii paljoo enää oo jäljellä. Jos näyttää ettei tule, nii sitä mä pistän vähä vauhtia siihen rakentamiseen ;D haha. Sit pääsis vähän grillaileen ja istuskeleen terassilla, sääkin on niin ihana :)



Siinä vähän terassista kuvaa, laitan kyllä valmiista sitten parempaa kuvaa :) Pitää hankkia uudet terassikalusteet, kukkia ja uusi grilli ja kaikkea muutakin haluis hankkia, mutta raha tulee aina vastaan jossain vaiheessa. Sitä lotto voittoa odotellessa siis ;D  Nyt täytyy lähteä vähän siivoileen ja ruuan laittoon. Palailen taas kunhan pääsen koneelle. Nauttikaa ihanista ilmoista ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>