perjantai 25. huhtikuuta 2014

perjantai

Ihanaa viikonloppu ja meillä pihahommat kutsuis, ulkona on niin ihana ilma taas , mutta meillä Eljas jälleen kipeenä. Yöllä nousi kuume ja korvat ollut kipeenä. Käytiin tänää lääkärissä ja korvissa ei tulehdusta näyttänyt olevan , mutta toine korva punotti ja voi olla korvatulehduksen alku.. Ihmettelin vaa ettei antanut sitten lääkettä , vaan neuvo tarkkaileen ja jos rupee enemmän vaivaan nii sitten uudestaa lääkäriin.. ihan ku sielä ei ois jo ravattu tarpeeks.. :D Noh , toivotaan että se tosta nyt helpottais.

Tänää me päätettii sit pitää siivouspäivä ja kattella elokuvia Eljaksen kans. Haluttais myös ulkoileen, mutten tiiä uskaltaako Eljasta kauheesti viedä ulos , muuten ei parane koskaan..kuinka tylsää se sillekkin on olla sisällä vaan. Ehkä kuitenki pienen happi hyppelyn voi tossa käydä ottamassa ;) 

Aiheesta toiseen. Oon tässä kauheesti miettiny aina mitä ruokaa sitä tekis ja pitäs suunnitella aina viikon ruokalista, mutta kuinka vaikeaa se onkaa tai vaikee sen noudattaminen sitte. :D Joko ei tee sitä ruokaa mieli sitte tai joku muu syy löytyy .. Haluaisinki vinkkejä eri ruuista, mitä teette päivittäin, onko teillä jokin ruokalista viikolle aina ? Kaikki vinkit ja ohjeet otetaa vastaan :) Siinäkin säästäis rahaa kun tietää mitä ostaa kaupasta, kun se että menee joka kerta ilman kauppalistaa kauppaan.. :D 





Eljaskin halus olla kovasti terassin teossa mukana.




Pikku potilas.








Nyt kuitenkin poistun jatkaan, etten jumitu tähän taas liian pitkäks aikaa. Sit en saa mitään aikaseks. Ihanaa viikonloppua teille ja aurinkoista perjantai päivää :) mä lähen tekemään vanilija-mango rahkaa, nams ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>