tiistai 18. kesäkuuta 2013

Yhdessä oloa

Mun sisko tuli meille sunnuntain yöks, sillä se lupautu hoitamaan Eljasta maanantaina kun oltiin Jessen kans molemmat töissä. Mulla oli sunnuntain töitä jonka jälkeen suuntasimme rippijuhliin ja sieltä sit haimme siskoni. Käytiin makuunin kautta hakemassa vähä iltaherkkuja ja saunasidukatkin tarttu mukaan, mutta itse en ole sitä vieläkään juonut. Ehkäpä se säästyy juhannukseen jos sitä sillonkaa tulee otettua. :D Mutta kuitenkin illalla me sit käytii koiraa vähä kouluttamassa ja lenkittämässä. Hyviä kuvia tuli otettua ja ihana tua päivänkakkarasta otettu! 




Eilen oltiin sit vähä shoppailemassa ja kiertelemässä ideaparkissa mun töitten jälkeen. Mun sisko oli meidän mukana myös, joten päätettiin käydän pitkästä aikaan hookissa syömäss. Ai että oli hyvää ! Ideaparkista kuitenkin mukaan tarttui muutamia juttuja. Mm Eljakselle löyty t-paita ja tollaset kivat kangashousut.

Eljas valmiina shoppaileen.


 Tänää me sit nukuttii Eljaksen kanssa pitkään, sillä mulla oli vapaa päivä. Ihanaa nukuttii jopa 10 , jonka jälkeen aloin siivoon ja Eljas halus kattella lastenohjelmia ja syödä aamupalaa. Jessen tultua töistä kotiii syötiin ja mietittii että mitä tänää tekis. Mun piti sit mennä mun kaverin luona käymää, mutta lähettiinkin poikien kummisedän kans käymää särkänniemen vieressä. Mustanlahden satamassa siis. Pojat meni pyörillä ja me Eljaksen kans mentii autolla. Sielä olikin tälläinen pikkulaiva johon lapset saivat mennä ja kiipeillä!

Matkalla kerkesin nappaan autosta kuvan suihkulähteestä. 

Mustanlahden satamasta kuvaa.





Liukumäki löytyi myös ja meillä sieltä laskettii vähä väärin päin. :D Välillä piti käydä aidalla kuikuilemassa kun laitteet meni sie särkänniemen puolella. Siinä on myös muutama pikku kahvila ja jäätelökioski. Me ostettiinki jäätelö elkun kans puoliks ja voi että sielä oli nii ihania erilaisia makuja ! Me otettii superman, meloni ja valkosuklaa, nams! Ja tua superman oli siis parasta! Voisin haluta sellase laatikon kotio pakastimeen. :D Se oli vähä niinku tuttifrutti tai joku sellanen ja hauskan värienen, turkoosi-valeenpunanen.


 Lopuks vielä tällänen hassu kuva, Eljas oli lähdössä mummulaan vaikka se justiin oli kotio sieltä tullut. :D Kumpparit jalkaan ja arskat päähä nii hyvä, vielä väärinpäin. :DD Eljas nauro itekki tälle kuvalle kun sen sille näytin. Mutta nyt nukkumatti kutsuu taas , sillä huomenna aamulla on meidän Neron eläinlääkäri aika aamulla, pitää siis jaksaa sinne herätä ! Hyvää yötä kaikille ja palaillaan taas! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>