torstai 13. kesäkuuta 2013

Sateinen perjantai

Huomenta rakkaat lukijat, en oo hetkeen täällä käynyt päivittelemässä , ollut koko ajan nii paljon tekemistä ja menossa ettei ole ehtinyt ja iltasin taas ollut nii väsyny että sänky on vienyt voiton! Mutta nyt aattelin vähä jotain kertoo , ennenkun sit pitää rientää töihin :)

Mitäs meidän viime viikkoon kuulu sit. Hmmp, no töitä ja meidän vanhempi koira lähti takasin sinne mistä me se haettiin. Lotella oli ongelmia toisten koirien kanssa sekä oli hieman stressaantunut täällä kun on jo niin vanha. Me sit päädyttiin yhdessä loten omistajien kanssa siihen että viedään se sinne takasin ja saa sielä sit elää viimeset päivät mitä vielä elää :) Parempi näin, sillä muutenha tuo uus koira olisi ottanu huonoo esimerkkiä siitä ja se ei olisi ollut todellakaan hyvä!
Siinä kaverukset viimistä päivää yhdessä. :) 

           Tässä vähän viimen viikolta töistä otettuja kuvia, meillä kun oli sie teemana kesäpirkot. :D 



 Yhden päivän eväskuvaa ja näitten jälkeen maha meni sekasin ja mietin että miks piti syyä molemmat.





 Meillä oli myös tutustuminen uuteen päiväkotiin Eljaksen kanssa, tohon meidän viereisii sillä se siirtyy sinne elokuussa kokonaa, nyt ollaan vaan vklp sielä aluksi. :) Ihanasti kyllä ottivat sielä vastaan ja kaikki tuntuivat olevan niin ystävällisiä ja mukavia sielä! Eljaskin pääsi heti mukaan leikkeihin muitten kanssa :) Tosin saa nähä meneekö Eljas sinne sit elokuussa, sillä jos asunto löytyy sitä ennen niin se olisi muutto sit toiselle paikkaa ja Eljas menis aivan uuteen päiväkotiin, mutta katsotaan mitä päivät tuovat tullessaan. :)  Muutaman kuvan muistin napsasta sielä, Eljas sai liituja millä sai piirtää maahan näissä.






Sitten tähän päivään ja tähän viikkoon ! Eljas meni taas mummulaa toissa päivänä ja me saatii siis Jessen kans vapaa aikaa, käytiin keskiviikkona syömässä kebabille ja oltiin uudessa paikassa missä ennen ei oltu käyty ja voi juku että se oli hyvää ja annokset olivat isot! :) Sen jälkeen me käytiin katsomassa yhtä asuntoa josta jätettii myös asuntotarjous , mutta eivät myyjät hyväksyneet.. Meillä kun ei ole mikää iso budjetti asunnon ostoon, mutta eiköhä me vielä joku kiva löydetä! Meillä tarkoitus kuitenki asustaa max 3 vuotta siinä sit ja vaihtaa isompaa tai ruveta rakentamaan, mutta pääasia että päästää omaan ja pois tästä vuokrakämpästä!


Harmittaa vaa kun tää on nii hyvällä paikalla ja kaikki lähellä, ei millää haluttais pois mutta pakkohan se on jos haluaa oman kämpä! Turhaa tää vuokralla asuminen kyllä ja koko ajan vaan vuokrat nousee.. :s
Onko muilla kokemuksia ensiasunnon ostamisesta , kuinka paljon oli budjetti ja mihin hintaa sait asunnon? Ostitko juuri remontoidun vain sellaisi missä saa tehdä jotain myös itse ?  olisi kiva kuulla kokemuksia :)

Oikeestaa muuta me ei sit yhes tehtykkä ku eilen molemmat taas meni iltaan töihi ja aamulla mää tein suursiivouksen täällä ku sain rauhassa siivota. :) Viikonloppu meneekin töissä ,eipä paljon muuta sit tapahdukkaan! :)


Loppuun vielä muutamia kuvia kuluneilta päiviltä! :)





Toivottavasti ei menny iha sekamelskaks tää teksti!! :D Koittakaa saada selvää ;) Ihanat ja sateista viikonloppua, toivotaan että se aurinko sieltä kuitenkin tulis meille ;)


1 kommentti:

  1. Heippa! Me ostettiin eka asunto silloin ku olin vielä raskaana, alun perin oli tarkoitus muutta vuokrakolmioon kaksiosta, mutta näin pienellä paikkakunnalla hyvät vuokra-asunnot on iihan kiven alla! :( pääsyttiin sitten ostamaan pieni oma kolmio. Lainaa myönnettiin 200 000e mutta ei oltais ikinä käytetty niin paljoa ensi asuntoon. Löydettiin ihan keskustasta hieman päälle 100 000 kolmio 50-luvun pienkerrostalosta, paljonhan täälläkin sais remontoitu jos viittis, itse vähän maalailtiin ja tapetoitiin ja ostettiin uusia huonekaluja ja ihan kivanhan tästä loppujen lopuksi sai! :) meilläkin on syksyyn asti ihan auki mihin päin täältä sitten liikutaan ja taas on edessä sama asuntojen ettimis/muuttorumba! :) Mutta kyllä se on sen arvosta kun ensinmäisen yön nukkua OMASSA kodissa :)ps. muuttakaa koskiin, halpaa asumista ja lyhyt matka jokapaikkaan :)T. Sini

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :>