lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ostoksia

Eilinen päivä meni taas hujauksessa, töistä päästyäni tulin hakemaan jessen kyytiin ja lähettii hakee Eljasta. Sen jälkeen suuntasimmekin kaupoille kenkä ostoksille. Meidän piti ostaa vaan  Jesselle kengät ja Eljakselle kumpparit, mutta matkaan tarttui sadetakki sekä housut ja kurahanskat, niitä Eljas kyllä tarvitsi sillä ei ollut ku tuo talvikurahaalari ja sitä ei näin kesäsi viitti oikein käyttää. :D Vois tulla aika kuuma. Mukaan tuli myös pari uutta sodastream pulloa, sillä vanha meni meillä rikki ja nyt pääsekin pitkästä aikaan tekemään sitten vichyä tai limsaa. Ostettii me myäs pari kindermunaa , sillä ne oli tarjouksessa. :D


Kaupoilta me sit lähettii kotii ja matkalla käytii J:n sekä E:n kummisedällä sillä sielä oli Jessen mummu  "Eljakselle se on isomummu" käymässä ja sitä mentii sinne siis pikasesti moikkaamaan. Siitä sit kotio suoraan tekeen ruokaan ja laittaa Eljas nukkumaan ja koiraa ulkoiluttamaan :)

Äsken sain vietyä Eljaksen päikkyyn ja nyt vähän siivoilen ja touhuilen tässä ja sitten
pitääkin rientää jo töihin taas :) Aurinkokin kivasti sieltä paistelee, ainut miinus on toi kova tuuli. Aurinkoista lauantai päivää kuitenkin kaikille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>