torstai 28. elokuuta 2014

elokuu

Heippa.. hengissä ollaan, jotenkin jäänyt blogi nyt aikavähäisille, mutta nyt jotenkin innostus ehkä vähän tullut takasin taas ja yritän päivitellä tänne :) Toivon mukaan saan oman koneeni huollosta pian takasin, nii sitten pystyy paremmin taas keskittyyn . Eljaksen nukahdettua katsoin yhden ohjelman rauhassa ja nyt raapustan tänne vähä kuulumisia. Jesse illassa töissä joten saa olla koneella ja rauhassa kirjotella.  Mutta miten meidän kesä sitten meni?

Meidän kesä meni tosi hyvin ja aivan liian nopeasti. Alku kesä painettii duunia ja loppu kesä lomailtii ja säät sallivat meitä toden teolla! Vietimme noin puolet lomasta ruotsin puolella ja puolet sitten ihan koti puolella. Ruotsiin lähdimme koko perheen voimin, mukaan lukien Nero koiramme.

Ruotsiin päästyä me ajoimme suoraan mökille rentoutuun ja ottamaan iisisti. Mukaan lähti J:n sisko ja hänen lapsensa sekä  J:n äidin miehen poika. Mökillä meitä sitten odottikin muu poppoo, J: äiti ja hänen miehensä sekä J:n äidin miehen pojan poika. Kello oli aika paljon jo kun päästiin perille , joten kauaa ei siinä hereillä oltu , mutta siinä ajassa pojat kerkes jo villiintyäkki. :D Onneks ne meni aika hyvin kuitenkin nukkumaan. Mökillä tuli saunottua ja otettua aurinkoo oikein kunnolla, mitää muuta en sielä oikein tehnykkä, paitsi aamusin lenkillä kävin, siinä se :D joten todellakin oli rentouttavaa.

Alkuviikko vietettii mökillä ja loppuaika oltiin sitten kaupungissa. Kaupungissa me sit käytiin mm, shoppailemassa, eläinpuistossa ja hienolla uima-rannalla mihin täyty maksaa sisään. Mitää sen ihmeempiä ei tällä kertaa tehty ja muutama päivä menikin siinä että kaikki me tultii kipeiks.. Eljas ja Jesse oksensi ja kuume nousi , mulla nous vaa korkee kuume. Ilmeisesti auringonpistosta , koska meni nopeasti sitten ohikin. Onneks. Kaiken kaikkiaan reissu meni kuitenkin hyvin.

Kotiin päästyä mulla oli heti tiedossa työkaverin läksiäisjuhlat , joita sitten mentiin juhlimaan. Hän lähti vaihtoon ulkomaille. Varmasti tulee olemaan ikimuistoinen kokemus. Kuitenkin meidän ilta lähti käyntiin pienellä piknik tuokiolla, josta siirryttiin terassille ja baariin. Ilta oli kyllä mitä mahtavin, lukuun ottamatta , aivan liian täyttä baaria. Samaan aikaan oli blockit joten, voi vaan kuvitella miten täyttä loppu illasta baarissa oli. Ja menin sitten bussilla yöllä äitille yäksi , enkä meinannu enää osata koska siitä nii kaua aikaa ku viimeks kulkenu ja reitit sun muut muuttunut nyt nii paljon :D haha .

Nyt on lomat lomailtu ja työt alkanu taas.. Arki ja synkkyys tullu ku syksy saapu kertaheitolla. Nyt saa kuitenkin kaivaa kynttilät ja villapaidat esille. Saa sitä tunnelmaa aikaa, lisäks alkaa telkkarista kaikkia hyviä sarjoja/ohjelmia taas.



Tässä muutama kuva illasta sekä kesästä muutenkin. :)






<3

suuri rakkaus <3



Siinäpä vähän kuulumisia ja muutama instakuva . :) Edelleen kameran ostaminen on aiheellista, sillä ei meillä vieläkään ole kameraa.. :s Onneks sentää kännykkä millä saa edes jotain kuvia . Nyt aattelin kuitenkin painua sänkyyn kattoo telkkua ja peiton alle lämmitteleen, kera lämmin kaakao ja kynttilänvalo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :>