perjantai 12. heinäkuuta 2013

Asunnon metsästystä

Voihan asunnot.. Kyllä mä sanon että ton oman kämpän hankkiminen ei oo helppoo sillon kun on tietty budjetti käytettävissä ja kun se summa ei oo mikään päätä huimaava.. Me ollaan jätetty parista asunnosta jo tarjous ja kumpaakaan ei hyväksytty.. Oon joka päivä käyny kattomas et onko uusia ilmotuksia tullu.. päivitän sivua päivässä varmaa 20 krt hih. :D Aika huono tarjonta kuitenkin ollut ja kun meilläkin nyt tietty alue mistä haluttaisiin se ihka ensimmäinen asunto. Mikä muuten teidän mielestä on hyvä paikka asua lasten kanssa, tai missä mieluiten asuisitte ja millä paikkakunnalla ?





Ollaan nyt kuitenki sit vähä pohdittu ja laajennettu sitä aluetta ja nähtiinki tänää yks hyvä ilmotus. Ens tiistaina meillä ois asuntonäyttö , rivitalo, isolla omalla pihalla , oma sauna ja asunnossa olis vielä oma takka! vaude.. Tosin asunto on rempattava täysin ennenku siihen muuttais, mut sitähä me oikeestaa haluttiinki. Saa ainakin oman näkösensä siitä sit. Saa nähä millanen on sit luonnossa ja onko sitä mitä kuvat anto käsittää! Kirjottelen siitä sit lisää kun se päivä on koittanut ja ollaan nähty millanen se oikein oli.

Mitäs meille muuten kuuluu.. Ei oikeestaa mitää ihmeempiä. Eljaksella alkanut ihana uhma ikä.. ja jooo ei oo helpoimmasta päästä toi lapsi kyllä.. jestas sentään. :D Millasia uhma ikäsiä muilla on ollu/ollut ?
Mutta joo ollaan maisteltu paljo mansikoita ja jäätelö on maistunut kyllä tosi paljo tänä kesänä!  Uimarannalla ollaan keretty olemaan, koiran kans paljon touhuttavaa ja sen kouluttamista siinä samalla töissä käyty, mutta muuten vaan kesästä nauttimista ja rennosti ottamista. Ja ulkona kun on tullut oltua paljon niin kyllä sen huomaakin illalla kun väsähtää samantein.. Nytkin ihan poikki ja valmis nukkumaan joten taidankin tästä mennä jotta jaksaa huomena taas. Huomenna olis sit töitäkin jo tiedossa, onneks lyhyt iltavuoro vaan. Palaillaan, unisia unia kaikille! :)




7 kommenttia:

  1. moikka :-) me katteltiin kans omaa asuntoa keväällä ja oli muutama esittely niin uuteen kuin täysin rempattavaan. oli kerrostalo kolmioo ja paritaloa. omakotitalia ei haluta koska se on aika isotöinen. noh... rahoitusneuvoja sano suoraan et jos rahaa ei jää huimasti lainanmaksun, laskujen ja muiden pakollisten kulujen jälkeen älkää hajottako pientä perhettänne rahariitojen takia ja älkää laittako itteenne turhan kireelle pelkkien seinien takia. korot hyppää pilviin 4v päästä ja moni on pulassa ja joutuu myymään. tää oli talouslehden tutkimus/ennustus kevällä.

    miettikää tarkoin! me asutaan vuokral kaksio rivaris. just pamahti hella paskaks ja seuraavana pvnä talonmies toi uuden. rahat omasta pussista ei ois löytyny noi äkkiä.

    VastaaPoista
  2. Oon aikalailla samaa mieltä Lindiz:in kanssa. Tottakai omassa asunnossa tai ylipäätään asuntolainassa on se hyvä puoli verrattuna vuokra-asuntoon/vuokranmaksamiseen, että siinä hyötyy itse. Vuokraa kun maksaa jollekkin toiselle. Mutta esim. vanhan, täysin remontoitavan asunnon kanssa voi tulla jos jonkinlaisia yllätyksiä ja kustannukset kasvavat. Oletteko huomioineet tämän budjetissanne? eli paljonko asunto+remontti yhteensä maksaisi? Saisiko samalla hinnalla paremman asunnon? nämä ovat tietty makuasioita, mutta itse nyt asuessani vuokrakolmiossani miehen ja lapsen kanssa, olen sitä mieltä että kun lainaa haemme ja toivottavasti sen saamme, rakennamme oman omakotitalon täysin sellaiseksi joka meille sopii ja jossa saamme asua toivon mukaan pitkän aikaa!
    Paljon tsemppiä asunnon etsimiseen! Eiköhän sopiva jostain löydy:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista :) Kyllä me ollaan huomioitu kaikki, rivitalo asuntoa ollaa menossa katsomaan ja siis eihän sit pakko olis remontoida, mutta jos hieman tätä päivää ja oman näkösen niin kyllä päivitystä tarvitaan. siinä kun on asunut joku vanha pariskunta/vanha ihminen :) ja meilläkin on tarkotus alkaa sitten rakentaa, piti alkaa nyt jo mut parempi alottaa pienemmästä ja siirtyä sitten isompaa :) Ja mun isällä on oma raksafirma joten ei paljoo remppa tulis maksamaan ja budjettiin on huomioitu remontti tarve tarvittaessa. :) Isä tulee myös mukaan katsomaan tätä asuntoa juuri sen takia kun osaa sanoa heti että kannattaako sitä ottaa vaiko ei ja paljon remppa tulis maksaa :) kiitos kovasti! Eiköhän se sieltä tule, jos ei tämä ole meille hyvä nii varmasti parempaa on edessä päin! :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Heh, ne oli kyllä hyviä ;) ostetii vie tarpeeks paljon, sai tehtyy niist kaikelaist sitte :P

      Poista
  5. Mansikkamaitoo? :D en oo viel päässy kokeilee sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin ;) sit jäden kans meni, ja tehtii hyvää mansupirtelööö ;) nams :D

      Poista

Kiitos kommentista :>